Fri frakt över 650 kr Försenad leverans på grund av lagerflytt 30 dagars returrätt

6 saker att packa inför Fashion Week

Fashion week är officiellt här och de fyra mest välbesökta veckorna är runt hörnet; New York, London, Milano och Paris. Om du ska vara på plats i år är det dags att börja packa väskan. Här är några tips värda att ha i åtanke när du packar för att hålla din resväska lätt och dina kläder fräscha under resan.


Förplanerade outfits


Det enklaste sättet att undvika en tung resväska är att planera ett antal outfits i förväg. Om du packar din resväska i sista minuten kan det vara frestande att slänga in för många unika plagg som inte passar ihop. Då är det bättre att packa ett gäng kompletta looks som är redo att bäras, tillsammans med klassiska basplagg som passar bra till allt.

Resevänlig steamer


Oavsett hur omsorgsfullt packad din resväska är, kommer dina plagg sannolikt att bli skrynkliga under resan. Låt steamern vara din räddare i nöden. Med hjälp av en steamer kan du hjälpa dina plagg att leva upp till sin verkliga potential. Ånga är idealiskt för alla typer av textilier, men särskilt användbart för fina, naturliga textilier som är extra benägna att skrynklas, som siden eller linne.

En steamer använder ånga för att jämna ut rynkor och veck och kräver ingen strykbräda. Den heta ångan gör att plagget ser fräscht och nytt ut samtidigt som det angriper bakterier och tar bort dålig lukt. Handhållna steamers är dessutom små och smidiga och passar perfekt i din resväska.

Textilspray för att fräscha upp


Ibland behövs bara en snabb fix för att fräscha upp dina plagg. Steamerys Fabric Spray i resestorlek är perfekt att ta med när du vill använda samma plagg flera gånger utan möjlighet att tvätta. Det är ett snabbt och enkelt sätt att ge dina kläder en nytvättad känsla utan att egentligen tvätta dem. Spraya direkt på dina plagg och njut av den fräscha doften av ros och mysk.

Återanvändbar klädroller


Ludd, damm och hår kan verkligen förstöra en outfit. Och visst, de gamla engångstejprullarna är effektiva för att ta bort ytligt ludd, men nackdelen är att de lämnar kvar spår av klibbigt lim på tyget, vilket i sin tur drar till sig nytt ludd. Istället rekommenderar vi att ta med en återanvändbar klädroller till modeveckan. Några svep med Steamerys Lint Brush räcker för att piffa till dina plagg igen.

Tvättmedel i reseförpackning


Om det oundvikliga inträffar och du spiller rödvin eller tomatsås på din sidentopp rekommenderar vi att ta med små paket av tvättmedel för enkelt kunna tvätta för hand i handfatet på hotellrummet. Steamerys 20 ml Delicate Laundry Detergent är idealisk för att tvätta kläder när du reser. Tvättmedlet är skonsamt och lämpar sig för de ömtåligaste tygerna och kommer ge dina plagg en härlig doft av ros och mysk.

Ett par bekväma skor


Sist men inte minst, kom ihåg att ge dina stackars fötter en paus mellan visningarna. Ta med ett par bekväma skor och låt fötterna återhämta sig mellan varven. Kanske ett par kängor, tygskor eller sandaler som är extra snälla mot dina fötter. Ett bonustips: Om du bär dina skönare skor när du reser behöver du inte lämna plats för dem i resväskan.

Läs också

Rekommendation
Produkter
Artiklar