Fri frakt över 400kr Leverans inom 2-4 arbetsdagar 30 dagar returrätt

Vilken steamer passar dig?

Våra steamers är designade för olika behov. Utforska hela vårt utbud av steamers och hitta din favorit.

Få en pressad look


Gillar du strukna, pressade detaljer? Cirrus 3 är en unik hybrid mellan en steamer och ett strykjärn. Med andra ord, en handhållen steamer som är utrustad med en varm strykplatta som värms upp till motsvarande nivå ett på ett strykjärn, så att du kan uppnå både en pressad och naturlig look.


Köp Cirrus 3

Ta med på resan


Vill du ta med din steamer när du är på resande fot? Cirrus 2 och Cirrus 1 är två nätta handhållna steamers som är perfekta att ta med på resan. Cirrus 2 är dessutom utrustad med ett munstycke i rostfritt stål som säkerställer bättre friktion mellan steamern och tyget för snabbare resultat.


Steama många plagg 


Vill du steama flera plagg i samma vända? Cumulus är en stående steamer som är utrustad med en stor vattenbehållare så att du kan steama många plagg och hemtextilier kontinuerligt utan att behöva pausa för att fylla på med vatten. Den perfekta steamern för din walk-in closet.


Köp Cumulus

Steama professionellt


Behöver du steama kläder i en professionell miljö? Stratus är det bästa valet för proffs inom modebranschen. Den har den största vattentanken av alla våra steamers och är utrustad med fyra stadiga hjul så att du smidigt kan steama kläder backstage på en modevisning eller i en klädbutik.


Köp Stratus

Mission

En frisk fläkt inom klädvård

Vår mission är att modernisera den århundraden gamla textilvårdstraditionen. Därför erbjuder vi de allra bästa verktygen som hjälper dig att vårda och älska dina kläder och textilier, så att de kan se ut som nya och vara mycket längre.


Om Steamery
Rekommendation
Produkter
Artiklar