Fri frakt över 400 kr Leverans inom 1–3 arbetsdagar Förlängda returer till och med 31 januari, 2024

Vilken steamer passar dig?

Våra steamers är designade för olika behov. Utforska hela vårt utbud av steamers och hitta din favorit.

Cirrus 3 Iron Steamer


Gillar du strukna, pressade detaljer? Cirrus 3 Iron Steamer är en unik hybrid mellan en steamer och ett strykjärn. Steamern är utrustad med en frontplatta som värms upp till motsvarande värmenivå ett på ett strykjärn, så att du kan skapa både en pressad och naturlig look.


Köp nu

Cirrus 2 Handheld Steamer


Cirrus 2 Handheld Steamer är en nätt och smidig steamer som är ultimat att använda både hemma och på resan. Steamern är utrustad med ett munstycke i rostfritt stål som säkerställer bättre friktion med tyget för ett effektivare resultat.


Cirrus 1 Handheld Steamer


Cirrus 1 Handheld Steamer är ett perfekt val för klädvårdsnybörjaren. Det är den minsta steamern i vårt sortiment och den är utrustad med en transparent vattentank med synlig vattennivå så att du ser när det är dags att fylla på med mer vatten.


Köp nu

Cumulus Home Steamer


Cumulus Home Steamer är en kraftfull stående steamer lämpad för hemmabruk. Utrustad med en stor vattentank och en galge för dina kläder, perfekt för dig som bor i ett större hushåll eller helt enkelt vill kunna steama flera plagg åt gången.


Köp nu

Stratus Professional Steamer


Stratus Professional Steamer är vår mest kraftfulla steamer, designad för professionellt bruk. Med en stor vattentank och fyra stadiga hjul, är det den perfekta steamern att ha på plats backstage under en modevisning eller i en klädbutik.


Köp nu

Mission

En frisk fläkt inom klädvård

Vår mission är att modernisera den århundraden gamla textilvårdstraditionen. Därför erbjuder vi de allra bästa verktygen som hjälper dig att vårda och älska dina kläder och textilier, så att de kan se ut som nya och vara mycket längre.


Om Steamery
Rekommendation
Produkter
Artiklar