Fri frakt över 650 kr Leverans inom 1–3 arbetsdagar 30 dagars returrätt

Upptäck våra steamers

Våra steamers är designade för olika behov. Utforska hela vårt utbud och hitta din favorit.

Fräscha upp dina plagg med en steamer.
Ångan gör tyget skrynkelfritt och reducerar dålig lukt.

Cirrus 3 Iron Steamer in Charcoal on a hardwood floor

Cirrus 3 Iron Steamer


Cirrus 3 Iron Steamer är en unik hybrid mellan en steamer och ett strykjärn. Steamern är utrustad med en frontplatta som värms upp till motsvarande värmenivå ett på ett strykjärn, så att du kan skapa både en pressad och naturlig look.


KÖP NU
Cirrus X Steamer

Cirrus X Handheld Steamer


Cirrus X Handheld Steamer är en nätt men kraftfull steamer som är lätt att packa i resväskan. Steamern är utrustad med en transparent vattentank med synlig vattennivå och en hängögla som gör att du lätt kan förvara den på närmsta krok.


Cumulus Home Steamer in Black in a bedroom setting

Cirrus 2 Handheld Steamer


Cirrus 2 Handheld Steamer är en nätt och smidig steamer som är ultimat att använda både hemma och på resan. Steamern är utrustad med ett munstycke i rostfritt stål som säkerställer bättre friktion med tyget för ett effektivare resultat.


Stratus Professional Steamer with a garment hanging in the background

Cirrus 1 Handheld Steamer


Cirrus 1 Handheld Steamer, är ett perfekt val för klädvårdsnybörjaren. Det är den minsta steamern i vårt sortiment och den är utrustad med en transparent vattentank med synlig vattennivå så att du ser när det är dags att fylla på med mer vatten.


KÖP NU
Cumulus Home Steamer in Black in a bedroom setting

Cumulus Home Steamer 


Cumulus Home Steamer är en kraftfull stående steamer lämpad för hemmabruk. Utrustad med en stor vattentank och en galge för dina kläder, perfekt för dig som bor i ett större hushåll eller helt enkelt vill kunna steama flera plagg åt gången.


KÖP NU
Stratus Professional Steamer with a garment hanging in the background

Stratus Professional Steamer


Stratus Professional Steamer är vår mest kraftfulla steamer, designad för professionellt bruk. Med en stor vattentank och fyra stadiga hjul, är det den perfekta steamern att ha på plats backstage under en modevisning eller i en klädbutik.


KÖP NU

Vilken steamer ska jag välja?

Ta reda på vilken modell som passar dig bäst.


Gör testet
Rekommendation
Produkter
Artiklar