Fri frakt över 650 kr Leverans inom 1–3 arbetsdagar 30 dagars returrätt

Artiklar

Läs våra senaste artiklar för att lära dig hur du tar hand om kläderna som redan hänger i garderoben. Följ med oss när vi går på djupet av alla ämnen som rör textilvård.

Noppor & ludd /

Så tar du enkelt bort ludd och hår från dina plagg

Vår återanvändbara klädroller är ett hållbart alternativ till klisterrullen. Den håller i år och tar bort hår, päls och ludd från textilier. Läs allt du behöver veta.

Noppor & ludd /

Så väljer du mellan Pilo 1 och Pilo 2

Sugen på att investera i en noppborttagare? Läs vår jämförelse mellan Pilo 1 och Pilo 2 för att ta reda på vilken som passar bäst för dig.

Noppor & ludd /

Så använder du en noppborttagare

Alla stickade plagg kommer bli noppriga förr eller senare, men med en avnoppare blir de som nya igen. Så här använder du en noppborttagare.

Noppor & ludd / Steaming /

7 klädvårdsrutiner att testa i år

Det finns många enkla knep som kan få dina kläder att hålla längre. Här är sju enkla klädvårdsrutiner som förlänger livslängden på din garderob.

Noppor & ludd /

4 sätt att fräscha till dina hemtextilier

Visste du att en steamer fungerar utmärkt på gardiner och dukar? Upptäck bra tips för hur du tar hand om hemtextilier och snyggar till ditt hem.

Noppor & ludd / Steaming /

Så fräschar du upp garderoben inför våren

När vintern smälter bort och dagarna blir längre är det ett perfekt tillfälle att flytta dina vinterjackor ur vägen och ta fram dina vår- och sommarplagg.

Noppor & ludd /

Textilingenjören listar: Allt du behöver veta om noppor

Vad är noppor? Varför blir kläder noppriga? Och är noppor ett tecken på dålig kvalitet? En textilingenjör svarar på vanliga frågor om noppor.

Rekommendation
Produkter
Artiklar