Fri frakt över 650 kr Leverans inom 1–3 arbetsdagar 30 dagars returrätt

Artiklar

Läs våra senaste artiklar för att lära dig hur du tar hand om kläderna som redan hänger i garderoben. Följ med oss när vi går på djupet av alla ämnen som rör textilvård.

Steaming /

Så väljer du rätt handsteamer

Har du svårt att välja rätt handhållen steamer? Här är vad du behöver veta. Läs vår jämförelse mellan våra handsteamers.

Steaming /

Så tar du hand om bröllopskläder

Ska du gifta dig och vill veta hur du bäst tar hand om dina bröllopskläder? Här hittar du de bästa skötselråden för din bröllopsklänning eller bröllopskostym.

Steaming /

Vad du ska tänka på när du reser med en steamer

Innan du reser med din steamer bör du kontrollera spänningen och kontakterna för ditt resmål. Här är allt du behöver veta.

Steaming /

Så steamar du –  grundkurs i steaming

Att steama är enklare, roligare och bättre än att stryka – bara man lär sig tekniken. Vår guide är läsvärd både för nybörjaren och den mer erfarna.

Steaming /

Guide: Så fräschar du upp din kostym och kavaj

Hur tvättar man bäst sin kostym och kavaj? Här är en snabb guide över hur du gör dina festkläder redo för kommande säsongers fester.

Noppor & ludd / Steaming /

7 klädvårdsrutiner att testa i år

Det finns många enkla knep som kan få dina kläder att hålla längre. Här är sju enkla klädvårdsrutiner som förlänger livslängden på din garderob.

Air Dry String / Steaming /

Så håller du kläderna fräscha hela semestern

Även de mest omsorgsfullt vikta kläderna blir skrynkliga i en resväska. Vi listar klädvårdprodukterna som håller kläderna fräscha under hela resan.

Steaming /

Handsteamer eller stående steamer?

En handsteamer är lätt att ta med på resan och stående steamers gör att du kan steama fler kläder på en gång. Här är allt du behöver veta.

Steaming /

Så väljer du rätt steamer för dina klädvårdsbehov

Undrar du vilken typ av steamer du ska köpa? Det finns några saker att ha i åtanke. Vi reder ut vilken steamer som passar dina klädvårdsbehov.

Steaming /

Cirrus 3 Iron Steamer – en unik hybridsteamer

Vill du ha en mer naturlig look på dagen och en pressad look till kvällen? Cirrus 3 kombinerar de bästa egenskaperna hos både en steamer och ett strykjärn.

Steaming /

Vatten-guide: Förläng livslängden på din steamer

Vilket vatten du ska använda i din steamer beror på om vattnet är hårt eller mjukt. Läs allt du behöver veta och förläng snabbt livet på din klädsteamer.

Noppor & ludd / Steaming /

Så fräschar du upp garderoben inför våren

När vintern smälter bort och dagarna blir längre är det ett perfekt tillfälle att flytta dina vinterjackor ur vägen och ta fram dina vår- och sommarplagg.

Steaming /

Ånga kläder – så här gör du

Klädångare, även kallat steamers gör strykningen lättare och håller skrynklorna borta. De hjälper även till att få bort unkna och otrevliga lukter. Ta hjälp av våra praktiska tips här.

Steaming /

6 saker att packa inför Fashion Week

Fashion week är här igen och New York, London, Milano och Paris är precis runt hörnet. Om du ska vara på plats i år är det dags att börja packa resväskan.

Steaming /

Studie: Kan ångan från en steamer inaktivera virus?

Kan ånga inaktivera virus? Tillsammans med RISE (Research Institutes of Sweden) har vi djupdykt i frågan och tagit fram en ny forskningsstudie i ämnet.

Rekommendation
Produkter
Artiklar