Fri frakt över 400 kr Leverans inom 1–3 arbetsdagar 30 dagars returrätt

Artiklar

Läs våra senaste artiklar för att lära dig hur du tar hand om kläderna som redan hänger i garderoben. Följ med oss när vi går på djupet av alla ämnen som rör textilvård.

Textil /

6 svala material att bära under sommaren

På sommaren kan vissa material kännas extra varma. Men det finns tyger som andas mer och är luftigare. Så klär du dig svalt och stilsäkert i varma temperaturer.

Textil /

Varför vi behöver ta hand om våra kläder

Ett plaggs hela livscykel är skadlig för miljön, från att det produceras, till att det används, till att det slängs. Det är därför viktigt att ta hand om det vi har.

Textil /

En ultimat guide: Så används klädvårdsprodukterna

Så får du dina kläder att hålla längre. Här är en ultimat guide över verktygen du behöver för att vårda och ta hand om kläderna du redan äger.

Textil /

5 (mer) klimatsmarta material att leta efter i butik

Vi har listat fem tips på bra material att leta efter när du handlar nytt. Men kom ihåg att först leta i din garderob – då plaggen du redan äger är de mest hållbara.

Textil /

Linne – ett naturligt supermaterial

Linne är ett supermaterial som är naturligt antibakteriellt, smutsavvisande och dessutom miljövänligt att odla. Så tar du hand om dina linneplagg.

Textil /

8 myter och sanningar om hur du tvättar ull

Ull har ett oförtjänt dåligt rykte av att vara krångligt att tvätta. För att reda ut detta går vi här genom några av de vanligaste myterna om hur du tar hand om ullplagg.

Textil /

5 enkla tips för att vårstäda hemtextilier

Vackra hemtextilier kan piffa upp vilket rum som helst, men det är viktigt att ta hand om dem så de håller sig rena och fräscha. Här är våra bästa tips.

Textil /

4 steg till en inspirerande garderob

Har du en full garderob men ingenting att ha på dig? Problemet löser du inte genom att köpa nya plagg, utan genom att organisera kläderna du redan äger.

Textil /

Så tar du hand om dina kashmirkläder

Ta hand om dina kashmirplagg. I denna artikel listar vi allt du behöver veta om hur du tvättar kashmir och får bort noppor på ett skonsamt sätt.

Textil /

Skötselråden som håller träningskläderna fräscha

Träning- och funktionsplagg kräver extra underhåll för att de ska hålla. Här hittar du tips på hur du tar hand om dina träningsplagg och får bort svettlukt.

Textil /

Så tar du hand om dina sidenplagg

Siden är ett material som behöver en hel del omvårdnad. Lär dig hur du tar hand om dina sidenplagg för att de ska hålla i år framöver.

Textil /

Så förvarar du dina vinterkläder

Det finns goda skäl till att förvara dina vinterplagg på ett smart sätt. I denna artikel listar vi våra bästa tips för hur du packar undan din vintergarderob.

Textil /

7 steg till en rensad och organiserad garderob

Läs våra bästa tips på hur du rensar och organiserar garderoben. Följ sju enkla steg för att frigöra utrymme och utnyttja kläderna du redan äger.

Textil /

Myter och sanningar om att tvätta jeans

Jeans är ett typ av plagg helt olikt alla andra i vår garderob. Hur ofta ska man tvätta jeans? Vi listar de bästa tipsen för hur du sköter dina denimplagg.

Textil /

Stain Remover – tar bort även de svåraste fläckarna

Olja, blod, vin, gräs eller fett – oavsett vilken sorts fläck dina kläder utsatts för, är Steamerys fläckborttagningsmedel lösningen när du behöver effektiv hjälp.

Rekommendation
Produkter
Artiklar