Fri frakt över 650 kr Försenad leverans på grund av lagerflytt 30 dagars returrätt

Artiklar

Läs våra senaste artiklar för att lära dig hur du tar hand om kläderna som redan hänger i garderoben. Följ med oss när vi går på djupet av alla ämnen som rör textilvård.

Textil /

7 vinterplagg du inte visste att du kunde steama

När du tänker på att steama ett plagg kanske du främst associerar detta med tunna och skira tyger. Men visste du att du även kan steama din ullkappa?

Textil /

7 varma material att bära under vintern

Att välja rätt material är viktigt för att hålla sig varm när temperaturerna sjunker. Vi har tagit fram en lista med sju material som värmer i vinterkylan.

Textil /

Så tar du hand om nyårsgarderoben

Med vinterfestligheter som nyårsafton runt hörnet är det dags att ta fram och damma av paljettklänningar och sidenkavajer som ger en touch av elegans till din garderob.

Textil /

6 svala material att bära under sommaren

På sommaren kan vissa material kännas extra varma. Men det finns tyger som andas mer och är luftigare. Så klär du dig svalt och stilsäkert i varma temperaturer.

Textil /

Skötselråden som håller träningskläderna fräscha

Träning- och funktionsplagg kräver extra underhåll för att de ska hålla. Här hittar du tips på hur du tar hand om dina träningsplagg och får bort svettlukt.

Textil /

Så förvarar du dina vinterkläder

Det finns goda skäl till att förvara dina vinterplagg på ett smart sätt. I denna artikel listar vi våra bästa tips för hur du packar undan din vintergarderob.

Textil /

Så tar du hand om dina kashmirkläder

Ta hand om dina kashmirplagg. I denna artikel listar vi allt du behöver veta om hur du tvättar kashmir och får bort noppor på ett skonsamt sätt.

Textil /

En ultimat guide: Så används klädvårdsprodukterna

Så får du dina kläder att hålla längre. Här är en ultimat guide över verktygen du behöver för att vårda och ta hand om kläderna du redan äger.

Textil /

Så tar du hand om dina sidenplagg

Siden är ett material som behöver en hel del omvårdnad. Lär dig hur du tar hand om dina sidenplagg för att de ska hålla i år framöver.

Textil /

7 steg till en rensad och organiserad garderob

Läs våra bästa tips på hur du rensar och organiserar garderoben. Följ sju enkla steg för att frigöra utrymme och utnyttja kläderna du redan äger.

Textil /

Så bygger du en perfekt kapselgarderob

Kapselgarderoben har dominerat modevärlden på sistone. Men vad är en kapselgarderob och hur skapar man en? Vi listar allt du behöver veta.

Textil /

Varför vi behöver ta hand om våra kläder

Ett plaggs hela livscykel är skadlig för miljön, från att det produceras, till att det används, till att det slängs. Det är därför viktigt att ta hand om det vi har.

Textil /

Linne – ett naturligt supermaterial

Linne är ett supermaterial som är naturligt antibakteriellt, smutsavvisande och dessutom miljövänligt att odla. Så tar du hand om dina linneplagg.

Textil /

8 myter och sanningar om hur du tvättar ull

Ull har ett oförtjänt dåligt rykte av att vara krångligt att tvätta. För att reda ut detta går vi här genom några av de vanligaste myterna om hur du tar hand om ullplagg.

Textil /

5 enkla tips för att vårstäda hemtextilier

Vackra hemtextilier kan piffa upp vilket rum som helst, men det är viktigt att ta hand om dem så de håller sig rena och fräscha. Här är våra bästa tips.

Textil /

Myter och sanningar om att tvätta jeans

Jeans är ett typ av plagg helt olikt alla andra i vår garderob. Hur ofta ska man tvätta jeans? Vi listar de bästa tipsen för hur du sköter dina denimplagg.

Rekommendation
Produkter
Artiklar