Fri frakt över 650 kr Leverans inom 1–3 arbetsdagar 30 dagars returrätt

Artiklar

Läs våra senaste artiklar för att lära dig hur du tar hand om kläderna som redan hänger i garderoben. Följ med oss när vi går på djupet av alla ämnen som rör textilvård.

Tvätt /

Guide: Så väljer du rätt tvättmedel

Sporttvättmedel, finttvättmedel eller vittvättmedel. Olika plagg kräver olika typer av tvättmedel. Vi reder vi ut vilka du behöver för att vårda hela din garderob.

Tvätt /

5 enkla tvättråd för badkläder

Hur får du dina badkläder att hålla säsong efter säsong? Vi delar med oss av fem enkla tvättråd som förlänger livet på sommarens viktigaste plagg.

Tvätt /

Varför rätt tvättprogram kan rädda träningskläder

Ta väl hand om de träningskläder du redan äger. Vi intervjuade Sophia Schyman om hur hon hittar motivation genom att ta hand om sina träningskläder.

Tvätt /

När och hur du handtvättar dina kläder

Hur handtvättar man? Tvätta ullkläder och sidenplagg genom att tvätta för hand. Här hittar du alla knep för att handtvätta dina kläder.

Tvätt /

Allt du behöver veta om tvätt och lite till

Att tvätta på fel sätt är den vanligaste anledningen till att kläder förlorar sin passform. Läs om hur du väljer rätt temperatur och tvättmedel.

Tvätt /

Hur du bäst sorterar tvätt

Att sortera din tvätt förhindrar missfärgning och slitage. Vi har listat några enkla steg för att visa hur du sorterar din tvätt på bästa sätt.

Tvätt /

Guide: Vad betyder tvättsymbolerna?

Här är din guide över de vanligaste symbolerna som hittas på en tvättrådsetikett och vad de betyder. Slipp tveka nästa gång du tar hand om tvätten.

Tvätt /

Tvättråd för klassiska vinterkläder

Lär dig hur du tvättar dina dunjackor, skaljackor, fleecetröjor och ylleplagg. Här är våra bästa tvättråd för klassiska vinterkläder.

Tvätt /

5 hållbara alternativ till att tvätta kläder

Hur ofta hamnar inte dina kläder i tvättkorgen efter bara en användning? Läs våra fem bästa tips för att fräscha till kläder utan att tvätta.

Tvätt /

Så handtvättar du bäst på sommaren

Dra nytta av sommaren och anamma en mer medveten och hållbar tvättrutin. Vi har samlat tvättråd som gör det mer hållbart att tvätta på sommaren.

Tvätt /

Så räddar du kläder som luktar surt

Sur lukt i kläder kan bero på fukt och mögel, eller att tvätten har fått ligga kvar för länge i tvättmaskinen. Så här får du bort den sura lukten.

Tvätt / Laga & fixa /

Har du krympt kläder i tvätten? Så här gör du

Har du råkat slänga in en tröja i tvättmaskinen på fel temperatur? Vi har listat våra bästa tips på hur du återfår storleken på ett plagg som krympt.

Rekommendation
Produkter
Artiklar