Fri frakt över 400kr Leverans inom 2-5 dagar Förlängd returrätt t.o.m 31 Januari

Guide: så fräschar du upp din kostym och kavaj

Höst och vinter brukar bjuda på många fester. Följ dessa enkla tips så kommer din outfit hålla sig festfin, hela säsongen lång.
Steaming och strykning
Först av allt ska veck och skrynklor tas bort. Detta görs enkelt genom att steama plagget med en steamer. Den heta ångan från steamern kommer också att döda bakterier, ta bort odörer och fräscha upp tyget. Att steama dina skjortor fungerar lika bra. Om du till exempel vill ha en pressad krage eller manschett, rekommenderar vi vår nya Cirrus No.3 Iron Steamer Den är en hybrid mellan en steamer och ett strykjärn, med en uppvärmd frontplatta som kan ge antingen ett pressat eller ett slätt resultat.

Lukta fräscht igen
Har plagget fått en dålig lukt eller känns det lite tråkigt och använt? Prova att lufta plagget och sedan spraya det med en lätt doftande klädmist. Det snabbaste tricket att få fräscha kläder igen.

Borsta bort
Ofta krävs bara några drag med en klädborste av god kvalitet, och ytliga fläckar och damm försvinner direkt. Att ha en borste i fickan är bra för att hantera eventuella fläckar när du exempelvis är ute på språng, för att omedelbart behandla fläcken och öka chansen att den försvinner. Att bli av med damm, hår och ludd görs enkelt med vår Lint Brush.

Tvätta aldrig i maskin
Kom ihåg att du aldrig ska tvätta en kostym eller kavaj i din tvättmaskin. Behöver den verkligen tvättas så ta den till en kemtvätt.

Förvara ordentligt
Se till att inte klämma in din kostym eller kavaj i en trång garderob, då de behöver lite luft runt dem för att inte bli skrynkliga. Vår Space Saving Hanger lämnar plats mellan varje galge, när den hängs horisontellt. Vill du sedan använda den för andra plagg och skapa mer utrymme, viker du bara ned den vertikalt och du får plötsligt sex gånger mer utrymme i garderoben.

Läs också

Steamery AB använder kakor och liknande lagringstekniker för att ge dig anpassat innehåll och en bättre upplevelse av vår webbplats. Datainsamlingen möjliggör även att vi kan anpassa vår annonsering. Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy och användningen av cookies på din enhet för ändamålet att utvärdera din användning.
Ok