Fri frakt över 650 kr Leverans inom 1–3 arbetsdagar 30 dagars returrätt

Förvaring

Att förvara dina älskade kläder på ett smart sätt är avgörande för att de ska hålla sig fräscha längre. Vi har samlat några tips på hur du förvarar dina textilier.

Organisera & optimera
Att organisera din garderob kan bli något att se fram emot. Det enklaste sättet att underhålla en snygg och inspirerande garderob är att hålla den säsongsbetonad. Ha bara plagg som passar det aktuella vädret framme och sortera bort alla kläder som du inte längre behöver eller som inte sitter helt rätt. Donera eller sälj plagg som du inte har kvar så att någon annan kan njuta av dem. Har du en mindre garderob är vår smarta galge en lösning som ytterligare kan optimera ditt garderobsutrymme.

Så organiserar du din garderob
Håll skadedjur borta
Skadedjur kan förstöra naturliga textilfibrer, som ull, bomull och siden, men lyckligtvis finns några sätt att skydda dina kläder mot dessa ovälkomna gäster. Doften av cederträ håller mal och pälsängrar borta. Spraya dina kläder med cederträolja eller förvara dem med cederträbitar. En annan lösning är att använda malkristaller gjorda av paradiklorbensen eller kulor gjorda av naftalen. Undvik att förvara smutsiga eller illaluktande plagg i din garderob, eftersom det kan dra till sig ohyra.
Rekommendation
Produkter
Artiklar