Fri frakt över 650 kr Leverans inom 1–3 arbetsdagar 30 dagars returrätt

Hemtextilier

Att ta hand om dina hemtextilier är lika viktigt som att ta hand om dina kläder. Här är några knep för att hålla dina gardiner, dukar och tygmöbler rena och fräscha.

Möbelklädsel
Dammsugning av soffa och fåtöljer bör göras i alla hem, speciellt om du har husdjur. Men ett mindre ansträngande sätt att bli av med damm från din soffa är att borsta bort den med en klädborste. Med bara några få drag försvinner damm från dina kläder och möbler. Det fungerar även på lampskärmar. För att försiktigt avlägsna ludd, hår och päls från dina möbler, är vår återanvändbara klädroller ett effektivt alternativ till en engångstejprulle.
Gardiner & dukar
Att steama hemtextilier som dukar, örngott, lakan och gardiner ger snabbt ditt hem en ren och fräsch känsla. Det är också mycket enklare och mindre tidskrävande än att tvätta eller stryka dina hemtextilier. När det kommer till gardiner låter du helt enkelt tyget hänga kvar på gardinstången medan du ångar. Använd en handhållen steamer och tryck försiktigt steamern mot tyget för ett skrynkelfritt och fräscht resultat.
Mattor
Steama kanterna för att få mattan att ligga platt på golvet eller för att fräscha upp den mellan tvättarna. En noppborttagare är ett utmärkt verktyg att använda om du vill ta bort noppor och ojämnheter i textilfibrerna. Vår klädborste och återanvändbara klädroller är dina bästa vänner om du har husdjur i ditt hem eller om din matta är gjord av ett material som hårar av sig. Om du får en fläck på din matta, se till att behandla den omedelbart med fläckborttagningsmedel och torka av med en fuktig trasa.
Filtar och kuddar
Noppor brukar dyka upp där det sker mycket friktion på tygerna, som till exempel på armstöd, filtar eller kuddar. Att använda en noppborttagare för att ta bort noppor från dina hemtextilier är ett enkelt sätt att piffa upp ditt hem. Svep försiktigt noppborttagaren över tyget och låt den raka bort överflödiga fibrer och ojämnheter. Kom ihåg att tömma behållaren några gånger, annars börjar motorn sakta ner.
Sängkläder
Att lägga sig i rena och fräscha sängkläder kan vara en av de absolut bästa känslorna. Gör den ännu bättre genom att steama dina lakan, påslakan och örngott och avsluta med vår textilspray som fyller ditt rum med en härlig doft av ros och mysk. Att steama dina kuddar och påslakan hjälper också till att ta bort lukt och bakterier mellan tvättarna.
Rekommendation
Produkter
Artiklar