Fri frakt från $60
Leverans inom 1-3 dagar
30 dagars returrätt
Betala med Klarna
Cirrus No.2 Steamer – Mint
Cirrus No.2 Steamer – Mint
Cirrus No.2 Steamer – Mint
Cirrus No.2 Steamer – Mint
Cirrus No.2 Steamer – Mint

Cirrus No.2 Steamer – Mint

$ 140
[no available option to select]

15 cm steamyta
= snabbare steaming

Värmeskyddande påse

Snabb uppvärmning
25 sek.
Limited Edition
Ja, den här steamern är ett utmärkt alternativ till strykjärnet! Den är effektiv och lättanvänd – fungerar lika bra i hemmet som på weekend- eller affärsresan. Steamern klarar alla sorters tyg; från sidenblus till linneskjorta. Dina kläder blir släta och presentabla. Ångan reducerar även ofräscha lukter och tar bort ytlig smuts.

Steaming

Att steama är ett enkelt, tidsbesparande och mer skonsamt alternativ till att stryka. Att steama är dessutom mer hållbart eftersom det minskar behovet av att tvätta kläder som bara behöver fräschas upp. Om du steamar dina kläder efter användning istället för att tvätta dem kommer de att hålla betydligt längre. Kläder vi kallar utslitna är nästan alltid urtvättade.

Steamade kläder blir...

... släta och mjuka.
... fräscha – ångan reducerar odörer, bakterier och damm.
... mer intensiva i färgerna.
... betydligt mer långlivade (än hårt tvättade och strukna plagg).

Hur funkar det?

Ångan från steamern får textilfibrerna att svälla och återfå sin naturliga form. Att steama är som att vädra kläderna; ofräscha lukter försvinner och mängden bakterier reduceras avsevärt. Du kan steama alla typer av textilier (förutom läder och mocka- som inte tål vatten) och därför kan du även ånga de plagg som inte tål att strykas.

För mer information se våra Tutorials (instruktionsfilmer)!


Snabb uppvärmning
25 sekunder


Vattentank – 90ml
Steama en hel outfit på en tank


Steamplatta i borstat stål
Designad för att sprida ångan jämnt över tyget


Värmeskyddande påse
Förvara steamern i påsen när den inte används.


15 cm bred steamyta
= snabbare steaming


Vikt och mått
0,85kg 33x15x11cm
Vävdsladd: 1,8m


1 års garanti

Vad är skillnaden mellan Cirrus No.1 och Cirrus No.2?

Båda modellerna har ungefär samma grundläggande funktioner. Cirrus No.2 är en vidareutveckling, både när det gäller designen, och det faktum att vi har lagt till en beläggning på insidan av steamern. Beläggningen gör Cirrus No.2 resistent mot kalk- och mineralrester, vilket betyder att den inte behöver kalkas av. Cirrus No.2 har även ett munstycke i rostfritt stål, som skapar bättre friktion mellan steamern och tyget.

Behöver jag kalka av min Cirrus No.2?

Cirrus No.2 har en beläggning som gör den resistent mot rester av kalk och mineraler vilket gör att du inte behöver kalka av den.

Finns det material som inte går att steama?

Du kan steama nästan vad som helst. Vi rekommenderar dock inte att man använder steamern till skinn, mocka, plast eller konstläder.

Vad följer med när jag köper en Cirrus No.2?

En värmeskyddande påse/handske.

När behöver jag en Cumulus No.3?

Cumulus No.3 är vår bästa steamer för hemmabruk. Den har en stor vattentank som gör att du kan steama kontinuerligt i mer än en timme. Cumulus No.3 har ett stabilt stativ som gör att du enkelt kan hänga upp plaggen medan du steamar.

Garanti, returer & reklamationer?

Cirrus No.2 har 1 års garanti.
För mer information, gå till vår sida förReturer & reklamationer.

Hur gör jag veck med min steamer?

Lägg den medföljande värmeskyddande påsen på en platt yta under tyget och steamer samtidigt som du trycker steamern mot tyget.

Hur steamar jag?

För information om hur du använder din steamer på olika typer av kläder, kolla in våra Tutorials. Videoklippen ger dig tips och tricks kring hur du uppnår bästa möjliga resultat när du använder våra produkter.

Kan jag använda steamern på sängkläder och möbler?

Ja, steamern är ett perfekt sätt att släta ut och fräscha upp sängkläder och möbeltyger på.

Kan jag använda steamern var som helst i världen?

Våra steamers är gjorda för 220-240V. De kan användas med en adapter i länder med den rekommenderade spänningen. Vänligen kontrollera spänningen och uttagen i länder där du vill använda steamern.

Hur stor är Cirrus No.2 och vad väger den?

Cirrus No.2 är 33x15x11cm och den väger 0,58 kg.

Spara tid


Att steama sina kläder är ett snabbt och smidigt sätt att göra dem både skrynkelfria och fräschare. Det behövs ingen strykbräda, och en steamer blir varm på bara några sekunder. Så snart du lärt dig den enkla tekniken, kan du steama en klänning eller en skjorta på ett par minuter.

Tvätta mindre


Onödigt tvättande är den främsta orsaken till att kläder förlorar både färg och form. Den varma ångan från en steamer får plaggen att se nya ut igen, den minskar oönskade odörer och dödar bakterier. Gör det till en vana att steama dina kläder när du använt dem, och häng tillbaka plaggen i garderoben istället för att lägga dem i tvättkorgen.

Plagget får en längre livslängd


Kläder som inte tvättas för ofta behåller sina färger och håller formen. Ärligt talat, ju mer sällan du tvättar – desto längre håller kläderna. Om du steamar dina favoritplagg håller de sig i nyskick i flera år.

Du kanske också gillar

Limited
Edition
Pilo Fabric Shaver - Mint Pilo Fabric Shaver - Mint
Pilo Fabric Shaver - Mint
$ 50
Tumble Dryer Balls Tumble Dryer Balls
Tumble Dryer Balls
$ 30
Pocket Brush Pocket Brush
Pocket Brush
$ 14
Sporttvättmedel Sporttvättmedel
Sporttvättmedel
$ 20
Den här webbplatsen använder cookies. Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy och användningen av cookies på din enhet för ändamålet att utvärdera din användning.