Fri frakt över $60 - Fria returer

Clothing & Shoe Mist

$ 20

 • Fri frakt från $60
 • Leverans inom 1-3 dagar
 • 30 dagars returrätt
Det här är inte en doftsatt spray. Det här är bioteknik! Vår sko- och klädmist är svagt parfymerad; men, det som gör den anmärkningsvärd är den aktiva bakteriekulturen som hjälper till att eliminera oönskade odörer.

Mer information

Så funkar produkten

Att ta hand om sin garderob har aldrig varit lättare. Häng upp ett plagg på en galge, spraya Clothing & Shoe Mist direkt på tyget, och TA-DA – good to go! Spraya dina skor invändigt vid behov, eller i förebyggande syfte. Skorna blir fräschare på nolltid. Misten kan användas till alla typer av textilier som tål en liten mängd vatten.

Egenskaper

 • 100 ml
 • Fräschar upp textilier, kläder, ullplagg, jeans, sportkläder, kavajer, jackor, ytterkläder, skor och väskor o.s.v
 • Reducerar och förebygger oönskade lukter
 • Skonsamt för känsliga material som till exempel ull och kashmir
 • Mindre tvättande = mindre miljöpåverkan
 • Sparar vatten och minskar slitage
 • Res lätt med färre plagg i bagaget (carry-on size)
 • Svagt parfymerad med bergamott och svart-ek

Ingredienser

<99,47% Vatten, 0,1-1% Alkoholer, C9-11, grenade och linjära, etoxylerade, 0,1-1% Parfym, 0,1-1% Icke-patogena bakterier (Bacillus sp.), <0,1% Magnesiumsulfatheptahydrat, <0,1% Kalciumkloriddihydrat, <0,01% 1,2-bensisotiazol-3(2H)-on, <0,01% 2-metylisotiazol-3(2H)-on, <0,01% 2-Octyl-2H-isothiazol-3-on.

Hur i hela friden fungerar det här?

Sprayen använder sig av naturens eget rengöringssystem, mikrober. Mikrober står för den biologiska nedbrytningen av organiska material i naturen genom att skapa enzymer och andra substanser. Mikrober är en viktig del av vårt ekosystem och ett avgörande inslag för mänsklig hälsa. Enkelt uttryckt fungerar Clothing & Shoe mist så här: snälla bakterier i sprayen ”äter upp” de onda, de som orsakar dålig lukt.

Vad innehåller flaskan?

Vatten (förstås), bakteriekultur och parfym (vi använder bara högkvalitativa doftsättare utan polycykliska aromatiska ämnen). Det finstilta: <3% ickejoniska ytaktiva medel, metylisotiazolinon, bensisotiazolinon och n-octylisothiazolinone.

Hur förvaras en öppnad flaska?

En påbörjad mist håller sig fräsch och funktionell i minst 6 månader. Förvaring i rumstemperatur fungerar fint, men undvik direkt soljus.

Vad har Clothing & Shoe Mist för miljöpåverkan?

Den här produkten är biologiskt nedbrytbar (inom några timmar). Flaskan är tillverkad av återvunnen plast och bör sorteras som hårdplast.

Hur används misten på bästa sätt?

Sprayen är färdigblandad och redo att användas direkt i skor eller på textilier. Spraya direkt på målet, låt det verka och torka. Kör en vända till vid behov. För ännu bättre resultat, använd sprayen till nya skor och produkter redan innan de används.

Något annat att tänka på?

– Material känsliga för vätska, som till exempel läder, kan i vissa fall bli fläckiga av sprayen.
– För att uppnå ett så bra resultat som möjligt bör sprayen riktas direkt mod odörkällan, och inte rakt ut i luften likt parfym.

Du kanske också gillar

Cirrus No.2 Handsteamer – Grå Cirrus No.2 Handsteamer – Grå
Cirrus No.2 Handsteamer – Grå
$ 112
Space Saving Hanger Space Saving Hanger
Space Saving Hanger
$ 24
Sporttvättmedel Sporttvättmedel
Sporttvättmedel
$ 18
Tumble Dryer Balls Tumble Dryer Balls
Tumble Dryer Balls
$ 24
Mörk & denimtvättmedel Mörk & denimtvättmedel
Mörk & denimtvättmedel
$ 18

Relaterade artiklarClothing Mist – så blir du av med dålig lukt i textilier

Läs mer


5 alternativ till att tvätta

Läs mer


Skötselråden som håller träningskläderna fräscha

Läs mer
Den här webbplatsen använder cookies. Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy och användningen av cookies på din enhet för ändamålet att utvärdera din användning.