Fri frakt från 500kr
Leverans inom 1-3 dagar
30 dagars returrätt
Betala med Klarna
Cumulus No.3 Home Steamer – Grå
Cumulus No.3 Home Steamer – Grå
Cumulus No.3 Home Steamer – Grå
Cumulus No.3 Home Steamer – Grå

Cumulus No.3 Home Steamer – Grå

2500 kr

Värmeskyddande handske

Vattentank – 1,8 liter
1 timmes ånga.

Galgen
Fungerar även som herrbetjänt.
Cumulus No.3 har många finesser som du vanligtvis bara hittar hos professionella steamers. Designen är fortfarande nätt och minimalistisk, vilket gör den idealisk för sovrummet eller en walk in closet. Spara tid och minska på onödigt tvättande. Cumulus No.3 värms upp på bara 40 sekunder och den värmeskyddande handsken ingår såklart i priset.

Steaming

Att steama är ett enkelt, tidsbesparande och mer skonsamt alternativ till att stryka. Att steama är dessutom mer hållbart eftersom det minskar behovet av att tvätta kläder som bara behöver fräschas upp. Om du steamar dina kläder efter användning istället för att tvätta dem kommer de att hålla betydligt längre. Kläder vi kallar utslitna är nästan alltid urtvättade.

Steamade kläder blir...

... släta och mjuka.
... fräscha – ångan reducerar odörer, bakterier och damm.
... mer intensiva i färgerna.
... betydligt mer långlivade (än hårt tvättade och strukna plagg).

Hur funkar det?

Ångan från steamern får textilfibrerna att svälla och återfå sin naturliga form. Att steama är som att vädra kläderna; ofräscha lukter försvinner och mängden bakterier reduceras avsevärt. Du kan steama alla typer av textilier (förutom läder och mocka- som inte tål vatten) och därför kan du även ånga de plagg som inte tål att strykas.

För mer information se våra Tutorials (instruktionsfilmer)!


Snabb uppvärmning
40 sekunder


Vattentank – 1,8 liter
1 timmes kontinuerlig ånga


Munstycke i borstat stål
Designad för att sprida ångan jämnt över tyget


Ergonomiskt, värmeresistent lättviktshandtag


Tillbehör
Värmeskyddande påse, borstmunstycke och galge med antiglidbehandling.


Vikt och mått
3,5kg (utan vatten)
32.5x34x174cm
Vävd sladd: 2,5m


2 steamlägen
#1 för känsliga material. #2 för kraftiga tyger.


1 års garanti

När behöver jag en Cumulus No.3?

Cumulus No.3 är vår bästa steamer för hemmabruk. Den har en stor vattentank som gör att du kan steama kontinuerligt i mer än en timme. Cumulus No.3 har ett stabilt stativ som gör att du enkelt kan hänga upp plaggen medan du steamar.

Vilka är fördelarna med golvsteamer?

En stationär steamer är lättillgänglig, du kommer igång på minuten. Kvaliteten på ångan är högre än hos en handsteamer. Trycket är jämnare och kraftigare vilket gör att steamandet blir både smidigare och snabbare. En annan stor fördel är förstås den stora vattentanken. Galgen fungerar även som herrbetjänt.

Är det svårt att montera en Cumulus No.3?

Nej, det är lätt som en plätt; en femårig legoentusiast fixar att sätta ihop delarna! Tack vare galgen fungerar även Cumulus No.3 som herrbetjänt. Steamern är designad för smälta in naturligt i ett hem, och behöver alltså inte stuvas undan efter användning.

Behöver jag kalka av min Cumulus No.3?

Ja, vi rekommenderar regelbunden avkalkning. För mer information, klicka här!

Ingår galgen när jag köper en Cumulus No.3?

Ja, galgen ingår i priset. Och den kan både fällas ihop och enkelt tas bort.

Hur steamar jag?

För information om hur du använder din steamer på olika typer av kläder, kolla in våra Tutorials. Videoklippen ger dig tips och tricks kring hur du uppnår bästa möjliga resultat när du använder våra produkter.

Garanti, returer och reklamationer?

Cumulus No.3 har 1 års garanti.
För mer information, gå till vår sida för Returer & reklamationer.

Vad gör golvsteamern så bra?

Det här är så nära en professionell steamer en kan komma. Du kan steama kontinuerligt i en timme åt gången. Två ånglägen – ”full sprutt” och ”lägre ångtryck” (för känsliga material).

Tvätta mindre


Onödigt tvättande är den främsta orsaken till att kläder förlorar både färg och form. Den varma ångan från en steamer får plaggen att se nya ut igen, den minskar oönskade odörer och dödar bakterier. Gör det till en vana att steama dina kläder när du använt dem, och häng tillbaka plaggen i garderoben istället för att lägga dem i tvättkorgen.

Plagget får en längre livslängd


Kläder som inte tvättas för ofta behåller sina färger och håller formen. Ärligt talat, ju mer sällan du tvättar – desto längre håller kläderna. Om du steamar dina favoritplagg håller de sig i nyskick i flera år.

Använd allt i garderoben


Slinkiga sidenklänningar, exklusiva skjortor – plagg vi så gärna bär, men alltför sällan. Det är därför modestylister sedan länge förstått fördelarna med steaming. Att steama är en klockren metod för att få dina svårstrukna plagg perfekta på ett par minuter.

Du kanske också gillar

Cirrus No.2 Steamer – Svart Cirrus No.2 Steamer – Svart
Cirrus No.2 Steamer – Svart
1200 kr
Pilo Fabric Shaver – Svart Pilo Fabric Shaver – Svart
Pilo Fabric Shaver – Svart
400 kr
Tumble Dryer Balls Tumble Dryer Balls
Tumble Dryer Balls
250 kr
Steamvatten Steamvatten
Steamvatten
90 kr
Den här webbplatsen använder cookies. Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy och användningen av cookies på din enhet för ändamålet att utvärdera din användning.