Fri frakt över 400kr Leverans inom 2-5 dagar 30 dagar fri returrätt

Customer Support

Vi är Steamery – ett skandinaviskt klädvårdsmärke med en mission att inspirera andra att ta bättre hand om sina kläder. Steamery grundades av Frej, Petra och Martin år 2014 och idag är vi ett globalt varumärke med återförsäljare runt om i världen. Vi är ett internationellt team som formas av entreprenörer, designers och textilingenjörer som alla delar en passion att göra klädvård modernt igen. Vi är nu på en tillväxtresa och letar därför efter vår nya kollega som älskar mötet med människor.

Om tjänsten
Som vår Customer Support välkomnas du till en dynamisk arbetsplats där allt ingen dag är den andra lik. Hos oss kommer du hjälpa till med att besvara våra kunders frågor och funderingar genom telefon, mejl, chatt och sociala medier. Eftersom du kommer jobba mot slutkund som befinner sig över hela världen, är det viktigt att din engelska flyter på lika bra som din svenska. Vidare kommer du även ta hand om returer från vår logistikpartner och se till så att flödet i vårt affärssystem är korrekt.

Är du vår nya Customer Support?
Vi söker dig som alltid har ett leende på läpparna när du får saker och ting gjorda. Orädd tar du för dig och kommer på kreativa lösningar när ett problem uppstår. Du gillar att få jobba med människor och ingenting slår känslan av när du löst en kunds problem. Med din passion för hållbarhet och din vilja att lära dig än mer, tror vi att det här kan vara tjänsten du söker!

  • Meriterande om du har jobbat inom Customer Service
  • Din engelska flyter på lika bra som din svenska
  • Du vill få möjligheten att lära dig på jobbet
  • Lösningsorienterad och kreativ i dina beslut

Varför Steamery?
Steamery erbjuder en varm och välkomnande miljö där varje teammedlem spelar en viktig roll i vår pågående resa. Du kommer att vara en del av ett företag som värdesätter välmående och strävar efter att alla medarbetare ska ha tid och resurser att utöka sina kunskaper och göra det de brinner för. Vi vill att du ska nå dina personliga mål och kunna växa tillsammans med Steamery. Vi är en grupp kreativa människor som verkligen bryr sig om klädvård, våra gemensamma mål, och varandra. Du kommer ingå i ett internationellt team som har roligt på jobbet. Är du redo att hoppa på vår inspirations och utbildningsresa inom klädvård och slow fashion? Skicka in din ansökan idag, vi ser fram emot att träffa dig!

START: Enligt överenskommelse
PLATS/REGION: Stockholm
OMFATTNING: Hel- eller deltid
KONTAKT: Petra Ringström, [email protected] (märk mejlets ämnesrad med ”Ansökan Customer Support")
SISTA ANSÖKNINGSDAGEN: 2022-01-31

Mission

En frisk fläkt inom klädvård

Vår mission är att modernisera den århundraden gamla textilvårdstraditionen. Därför erbjuder vi de allra bästa verktygen som hjälper dig att vårda och älska dina kläder och textilier, så att de kan se ut som nya och vara mycket längre..


Om Steamery
Steamery AB använder kakor och liknande lagringstekniker för att ge dig anpassat innehåll och en bättre upplevelse av vår webbplats. Datainsamlingen möjliggör även att vi kan anpassa vår annonsering. Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy och användningen av cookies på din enhet för ändamålet att utvärdera din användning.
Ok