Fri frakt över 400 kr Leverans inom 1–3 arbetsdagar 30 dagars returrätt

Fabric Spray – enklaste vägen till fräschare kläder och textilier

Vill du fräscha upp dina kläder så snabbt som möjligt? Spraya ett par gånger med Steamerys biologiskt nedbrytbara Fabric Spray, och dina kläder och textilier kommer både lukta och kännas nytvättade igen. Med en mild, frisk doft av färsk ros och mysk.


En snabb lösning

En del dagar behöver snabba lösningar. Vår Fabric Spray är den snabbaste och enklaste vägen till uppfräschade kläder och hemtextilier, som lämnar dem med en mild och frisk doft. Den ger även näring och mjukar upp fibrerna i dina textilier, och reducerar statisk elektricitet. Sprayen är därför perfekt att ha med i bagaget, för att snabbt fräscha upp dina kläder under resan, till exempel.


En skonsam tillverkning

Steamerys Fabric Spray är är cruelty-free och tillverkad i en klimatneutral fabrik i Sverige, med ingredienser som är nedbrytbara ute i naturen. Resultatet är ett mer hållbart alternativ, som behandlar dina plagg på ett skonsamt sätt.


Så använder du den

Vår Fabric Spray passar alla sorters tyg. Spraya den direkt på torra textilier, så som kläder, gardiner, kuddar eller sängkläder, för en snabb uppfräschning mellan tvättar. Eller avsluta din steaming med några spray, för att förstärka den fräscha känslan. Du kan även använda den som rumsspray eller luftfräschare.


Varför välja Fabric Spray?

  • Fräschar snabbt upp dina kläder och hemtextilier
  • Ger näring och mjukar upp fibrerna i dina kläder
  • Reducerar statisk elektricitet
  • Fungerar på alla tyger och textilier
  • Biologiskt nedbrytbar och cruelty-free

Läs också

Rekommendation
Produkter
Artiklar