Fri frakt över 650 kr Leverans inom 1–3 arbetsdagar 30 dagars returrätt

4 sätt att fräscha till dina hemtextilier

Visste du att en steamer fungerar utmärkt på gardiner och dukar? Här delar vi med oss av våra bästa tips för hur du tar hand om dina hemtextilier.


1. Steama dina hemtextilier


Att steama hemtextilier som linnedukar, kuddfodral, lakan eller gardiner ger snabbt ditt hem en städad och fräsch känsla. Använd en handsteamer Cirrus 2 Handheld Steamer, placera tyget på en plan yta och pressa steamern mot det för ett skrynkelfritt och mjukt resultat. När det kommer till gardiner är det dock enklare om du låter tyget hänga kvar på gardinstången medan du steamar.


2. Ta bort noppor från soffkuddar, filtar och armstöd


Noppor uppstår oftast på ytor som utsätts för friktion och slitage så som soffkuddar, armstöd och filtar. Ge ditt hem ett snabbt lyft genom att skonsamt ta bort dessa noppor med hjälp av en noppborttagare. Svep försiktigt med produkten över tyget för bästa resultat. Glöm inte att tömma behållaren från ludd ett par gånger för att noppborttagaren ska fungera optimalt. Lär dig mer om vår Pilo Fabric Shaver.


3. Fräscha upp doften på dina hemtextilier


Kuddar, gardiner, lakan och handdukar riskerar att lukta instängt efter att ha legat i linneskåp eller i byrålådor. Få textilierna att dofta fräscht igen med hjälp av vår Fabric Spray som har en härlig doft av ros och mysk. Det enda du behöver göra är att spreja några gånger direkt på tyget för ett väldoftande resultat.


4. Borsta bort hår och damm från soffan


Är du hund- eller kattägare och trött på all päls som samlas i soffan? Djurägare eller ej, minska antalet dammsugningar genom att borsta av dina soffkuddar med vår Lint Brush – en återanvändbar klädroller som tar effektivt bort hår, päls och damm från alla textilier. Den fungerar också utmärkt på lampskärmar i tyg.

Läs också

Rekommendation
Produkter
Artiklar