Worldwide Shipping - Fria returer

Fräscha upp ditt hem – 4 sätt att ta hand om hemtextilier

Visste du att en steamer fungerar utmärkt på gardiner och dukar? Här delar vi med oss av våra bästa tips för hur du tar hand om dina hemtextilier.

1.Steama dina hemtextilier

Att steama hemtextilier som linnedukar, kuddfodral, lakan eller gardiner ger snabbt ditt hem en städad och fräsch känsla. Använd en handsteamer Cirrus No.2, placera tyget på en plan yta och pressa steamern mot det för ett skrynkelfritt och mjukt resultat. När det kommer till gardiner är det dock enklare om du låter tyget hänga kvar på gardinstången medan du steamar.

2. Ta bort noppor från soffkuddar, filtar och armstöd

Noppor uppstår oftast på ytor som utsätts för friktion och slitage så som soffkuddar, armstöd och filtar. Ge ditt hem ett snabbt lyft genom att skonsamt ta bort dessa noppor med hjälp av en noppborttagare. Svep försiktigt med produkten över tyget för bästa resultat. Glöm inte att tömma behållaren från ludd ett par gånger för att noppborttagaren ska fungera optimalt. Lär dig mer om vår Pilo Fabric Shaver.

3. Fräscha upp doften på dina hemtextilier

Kuddar, gardiner, lakan och handdukar riskerar att lukta instängt efter att ha legat i linneskåp eller i byrålådor. Få textilierna att dofta fräscht igen med hjälp av vår Clothing & Shoe Mist. Misten innehåller en bakteriekultur som bryter ner och motverkar de bakterier som orsakar den dåliga lukten. Det enda du behöver göra är att spreja några gånger direkt på tyget för ett väldoftande resultat.

4. Borsta bort hår och damm från soffan

Är du hund- eller kattägare och trött på all päls som samlas i soffan? Djurägare eller ej, minska antalet dammsugningar genom att borsta av dina soffkuddar med vår Lint Brush.Klädborsten tar effektivt bort hår, päls och damm från alla typer av material. Den fungerar också utmärkt på lampskärmar i tyg.

Relaterade produkter

Bestseller
Lint Brush Lint Brush
Lint Brush
$ 14
Clothing & Shoe Mist Clothing & Shoe Mist
Clothing & Shoe Mist
$ 20
Cirrus No.2 Handsteamer – Rosa Cirrus No.2 Handsteamer – Rosa
Cirrus No.2 Handsteamer – Rosa
$ 112
News
Air Dry String Air Dry String
Air Dry String
$ 29

Läs också


Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter, erbjudanden och låt dig inspireras av våra klädvårdstips.

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy och användningen av cookies på din enhet för ändamålet att utvärdera din användning.