Fri frakt över 400 kr Leverans inom 1–3 arbetsdagar Förlängda returer till och med 31 januari, 2024

Säg farväl till noppor med Pilo 2 Fabric Shaver

Hög prestanda ska aldrig betyda att designen blir sekundär. Med nya Pilo 2 Fabric Shaver får du vår mest effektiva noppborttagare, som passar lika vackert i din hand som i ditt hem.


En starkare prestanda


Pilo 2 Fabric Shaver är skonsam samtidigt som den är effektiv, och tar bort ludd och noppor från alla typer av material. Med hela 6 rakblad och ett större munstycke, kan du lita på att snabbt få tillbaka den där nya, mjuka känslan i dina kläder.


När vacker design har en funktion


Pilo 2 Fabric Shaver designades med målet att kunna producera det vackraste resultatet, med hjälp av den mest uttänkta designen. Där dess mjuka geometriska form förstärker användarupplevelsen, och samtidigt adderar skönhet till ditt hem.


Enklare att rengöra


Det har aldrig tidigare varit så enkelt att rengöra en noppborttagare, då denna är utrustad med ett avtagbart lock där samtliga rakblad sitter fast. Skruva bara av locket från maskinkroppen och ta snabbt bort luddet, sedan är du redo att fortsätta att raka. Det finns även mer utrymme för ludd, så att du inte behöver tömma maskinen lika frekvent.


Varför välja Pilo 2 Fabric Shaver:


  • Vår mest effektiva noppborttagare
  • Enkel att rengöra från ludd
  • Kortare laddningstid, samt kan raka under tiden den laddas
  • Noga utvald design med två stående positioner, som även ligger väl i handen

Läs också

Rekommendation
Produkter
Artiklar