Fri frakt över 650 kr Leverans inom 1–3 arbetsdagar 30 dagars returrätt

Klädborstar

Klädborstar tar snabbt bort smuts, ludd och hårstrån från dina kläder. Mest användbara för jeans, bomull, hemtextilier och ytterplagg.

Lint Brush – Dark Grey Lint Brush – Dark Grey
Lint Brush – Dark Grey
150 kr
Lint Brush – Beige Lint Brush – Beige
Lint Brush – Beige
150 kr
Lint Brush – White Lint Brush – White
Lint Brush – White
150 kr
Clothing Brush Clothing Brush
Clothing Brush
300 kr
Pocket Brush Pocket Brush
Tillfälligt slut i lager
Pocket Brush
150 kr

Klädborstar

Klädborstar

Har du fått katthår, ludd eller hårstrån på dina klädesplagg? Steamerys effektiva klädborstar tar ögonblickligen bort allt överflödigt på textilierna så att du håller din kostym, kappa eller dina jeans fräscha. En klädborste från vårt sortiment är gjord av kvalitativt material och är framtagen med omsorg för klädvård.
Det är enkelt att använda en klädvårdsborste. Oavsett om det är en klädvårdsrulle eller en borste. Stryk varsamt med borsten över tyget eller rulla försiktigt klädvårdsrullen över önskat område. Några enkla drag är det enda som behövs och dina kläder ser fina ut igen. Välj mellan veganska klädborstar, lint brush och pocket brushes i vårt sortiment. .


Läs mer om Steamerys klädborstar

Vikten av god klädvård


Ju mer du tar hand om dina kläder desto längre håller dem. En ordentlig klädborste som tar bort damm och hår är bättre än att använda dig av en billig klädroller. Detta eftersom limmet ibland kan skada tygerna. En dålig roller kan även lämna märken vilket är viktigt att ha i åtanke om du bär dyra och exklusiva kläder.Undvik slitage med en bra klädborste


Ett misstag många gör är att de tvättar plagg som har ludd och damm på sig snarare än att borsta dem. Detta gör att kläderna utsätts för för tidigt slitage och sänker livslängden. Genom att investera i en riktigt bra klädborste istället för att slänga plaggen i tvättmaskinen så fort du anar små luddbitar eller hårstrån – undviker du att kläderna slits i onödan. Tänk på att flertalet plagg och ytterkläder vi bär inte bärs direkt mot huden. Därför behöver du inte tvätta dem så ofta utan kan nöja dig med att borsta och vädra.Steamerys olika klädborstar

Här på Steamery kan du hitta den perfekta klädborsten till dina plagg. De kommer i fina material som är skonsamma mot kläderna. Klädborstarna passar framför allt på bomullstyger, hemtextilier, jeans och ytterplagg.

  • Lint brush – Ett hållbarare och mer skonsamt sätt att borsta dina kläder. Borsten liknar en roller på långt håll men har ingen klisterremsa som skadar och avger märken. Fungerar bra på damm, ludd, mjäll och hårstrån.
  • Vegansk klädborste – Steamery satsar på miljön och naturliga produkter. Använd vår vackra och effektiva klädborste av veganska material och borsta dina kläder med gott samvete. Mycket stilren att hänga upp i hallen så att den alltid är tillgänglig.
  • Fickborstar – Perfekta att ta med i väskan, i kabinbagaget eller i jackfickan och borsta när tillfälle ges. Våra fickborstar är veganska och tillverkade av finaste ek, sisalfiber och bomull.


Köp din klädborste hos Steamery och få kvalitet för pengarna


På Steamery ser vi alltid till att ta in de bästa produkterna till ett bra pris. Vi älskar kläder och brinner för att alla plagg ska se skinande rena och fräscha ut. Välj ut din klädborste till dig själv eller som gåva åt något du tycker om. Du får fri frakt på ordrar över 400 kronor och leveranser sker mellan 1 – 3 arbetsdagar. Välkommen att höra av dig om du har frågor angående våra klädborstar.Läs mindre
Rekommendation
Produkter
Artiklar