Guide: Lär dig allt om Steamerys klädborstar

Har du fått katthår, ludd eller hårstrån på dina klädesplagg? Steamerys effektiva och skonsamma klädborstar tar snabbt bort allt överflödigt på textilierna så att du håller din kostym, kappa eller dina jeans fräscha. En klädborste från vårt sortiment är gjord av kvalitativt material och är framtagen med omsorg för klädvård.
Det är enkelt att använda en klädvårdsborste. Oavsett om det är en klädvårdsrulle eller en borste. Stryk varsamt med borsten över tyget eller rulla försiktigt klädvårdsrullen över önskat område. Några enkla drag är det enda som behövs och dina kläder ser fina ut igen. Välj mellan veganska klädborstar, lint brush och pocket brushes i vårt sortiment. 

Vikten av god klädvård

Ju mer du tar hand om dina kläder desto längre håller tyget. En ordentlig klädborste som tar bort damm och hår är bättre än att använda en klädroller. Detta eftersom limmet från en klädroller fastnar på tyget, vilket i sin tur dra åt sig ännu mer damm och hår. En dålig roller kan även lämna märken vilket är viktigt att ha i åtanke om du bär dyra och exklusiva kläder. 

Undvik slitage med en bra klädborste

Ett misstag många gör är att de tvättar plagg som har ludd och damm på sig snarare än att borsta av dem. Detta gör att kläderna utsätts för slitage och sänker livslängden. Genom att investera i en riktigt bra klädborste, istället för att slänga plaggen i tvättmaskinen så fort du anar små luddbitar eller hårstrån – undviker du att kläderna slits i onödan. Tänk på att flertalet plagg och ytterkläder inte bärs direkt mot huden. Därför behöver du inte tvätta dem så ofta utan kan nöja dig med att borsta och vädra.

Steamerys olika klädborstar

Här på Steamery kan du hitta den perfekta klädborsten till dina plagg. De kommer i fina material som är skonsamma mot kläderna. Klädborstarna passar framför allt på bomullstyger, hemtextilier, jeans och ytterplagg.

  • Lint Brush – Ett hållbarare och mer skonsamt sätt att borsta dina kläder. Borsten liknar en roller på långt håll men har ingen klisterremsa som skadar och avger märken. Fungerar bra på damm, ludd, mjäll och hårstrån. Borsten är också återvinningsbar och varar i år.
  • Vegansk klädborste – Steamery satsar på naturliga produkter. Använd vår vackra och effektiva klädborste av veganska material och borsta dina kläder med gott samvete. Mycket stilren att hänga upp i hallen så att den alltid är tillgänglig..
  • Fickborstar – Perfekta att ta med i väskan, i kabinbagaget eller i jackfickan för att borsta när tillfälle ges. Våra fickborstar är veganska och tillverkade av finaste ek, sisalfiber och bomull.

Köp din klädborste hos Steamery och få kvalitet för pengarna

På Steamery ser vi alltid till att ta in de bästa produkterna till ett bra pris. Vi älskar kläder och brinner för att alla plagg ska se skinande rena och fräscha ut. Välj ut en klädborste till dig själv eller som gåva åt något du tycker om.

Du får fri frakt på ordrar över 500 kronor och leveranser sker mellan 1 – 3 arbetsdagar. Välkommen att höra av dig om du har frågor angående våra klädborstar.

Relaterade produkter

Bestseller
Lint Brush Lint Brush
Lint Brush
$ 14
Bestseller
Pilo Fabric Shaver – Svart Pilo Fabric Shaver – Svart
Pilo Fabric Shaver – Svart
$ 40
Pocket Brush (vegan) Pocket Brush (vegan)
Pocket Brush (vegan)
$ 14
Clothing Brush (vegan) Clothing Brush (vegan)
Clothing Brush (vegan)
$ 28

Läs också


Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter, erbjudanden och låt dig inspireras av våra klädvårdstips.

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy och användningen av cookies på din enhet för ändamålet att utvärdera din användning.