Tvättmedel från Washologi

FÅR DIN GARDEROB ATT KÄNNAS PREMINUM

1-3 arbetsdagars leveranstid

Organiskt Tvättmedel - 750 ml - Washologi
Lägg till läs mer
Sporttvättmedel - 750 ml - Washologi
Lägg till läs mer
Vit & Kulörtvättmedel - 750 ml - Washologi
Lägg till läs mer


Välja RÄTT Tvättmedel från Washologi

Läran om att tvätta


Alla tvättmedel från Washologi är tillverkade i Sverige med målet att dina kläder ska hålla sig vackra länge och för att värna om dig, plagget och miljön. Alla Washologis produkter är biologiskt nedbrytbara och det organiska tvättmedlet är enbart tillverkat av råvaror naturligt förekommande i naturen.

Då vita tyger också är färgade finns inga blekmedel i Washologis tvättmedel. Du bör dock fortfarande tvätta med liknande färger för att undvika att färgerna från andra plagg färgar av sig.

Washologis Organiska tvättmedel är det naturliga vardagstvättmedlet. Det kan användas till alla material och textilfibrer (även siden och ull). Det ger en fräsch doft och har karaktären av en såpa. De naturliga ingredienserna är lite starka och känsliga hudtyper kan eventuellt känna av det.

Washologis Vit/Kulör tvättmedel rekomenderar vi för fläckar av protein (som ägg, blod och visst smink) då det innehåller tillsatta enzymer. Enzymer bryter ner protein och även beståndsdelar av ull och siden. Du ska därför inte använda Vit/kulör för ull och siden. För dig som mest tvättar bomull och polyester fungerar Vit/Kulör fint som bastvättmedel.

Washologis Fintvättmedel rekommenderar vi till ull- och sidenplagg. Washologis fintvättmedel innehåller lanolin som återfettar och skyddar ull och på samma sätt skyddas siden av sidenextrakt som också ingår i fintvättmedlet. Övriga fibrer kan tvättas med fintvättmedlet utan problem.

Washologis Sporttvättmedel är speciellt framtaget för polyesterplagg som du svettas i. Det omvandlar svettmolekylerna så att vattnet kan skölja bort dem redan vid 30 grader. Det gör att du kan öka livslängden på dina sportkläder och minska miljöpåverkan vid tvätt genom att hålla nere temperaturen.

Washologis Mjukmedel Lavendel ger dina bomullsplagg en mjukhet och behaglig doft som gör att din garderob känns premium. Mjukgöraren i mjukmedlet är vegetabilisk (de flesta mjukmedel som finns i din livsmedelsaffär använder animaliska mjukgörare). Mjukmedlet är mycket drygt och det räcker med två teskedar för en tvätt. Mjukmedel ska inte användas vid tvätt av stretch (tex elastan), funktionsplagg, ull eller siden. Washologis mjukmedel innehåller varken ftalater eller policyclisk musk.

Instagram

This season's must haves! #steamer #steamery #steamerystockholm #fashion #cirrustravelsteamer #pilofabricshaver #careforfashion #fashioncare #scandinaviandesign
Prepare for Spring and refresh your wardrobe with clothing and shoe mists from @pureeffectsweden! 
#steamerystockholm #steamery #steamer #pureeffect #regram #fashion #careforfashion #fashioncare #ss18 #scandinavianstyle #scandinaviandesign
Pills on your favorite coats? Don't worry, Pilo Fabric Shaver will make them look like new again. 
#steamerystockholm #steamery #steamer #fashion #coat #spring #ss18 #pilofabricshaver #careforfashion #fashioncare
Cirrus No.2 - a small steamer with endless possibilities. 
#travel #steamer #steamery #steamerystockholm #stockholm #fashion #careforfashion #fashioncare #cirrustravelsteamer