Fri frakt över 400kr Leverans inom 2-4 arbetsdagar 30 dagar returrätt

Lär dig laga dina kläder med Steamerys Sewing Kit

Låt inte en trasig söm eller tappad knapp få dig att slänga ditt älskade plagg. Vårt nya sykit kommer med alla nödvändiga verktyg, tillbehör och tutorials, så att du enkelt kan laga dina kläder med ett proffesionellt resultat.


Hjälper dig att starta

Det kan kännas som en svår uppgift att laga kläder. Men med god vägledning och rätt verktyg kan vem som helst laga sina plagg. I vårt sykit hittar du därför en QR-kod som länkar till olika steg-för-steg-tutorials för de vanligaste lagningarna. Med dessa vill vi ta bort den initiala barriären och istället göra sömnad både roligt och givande.


Utvalt av professionella skräddare

Varje verktyg och tillbehör i detta kit har noga valts ut av professionella skräddare, för att kunna ge ett så bra resultat som möjligt. Från slitstarka polyestertrådar och lappar i olika färger, till specialnålar för att reparera stickade tröjor. Allt snyggt förvarat i ett praktiskt roll-up-fodral, inspirerat av traditionella japanska knivfodral, som även gör kittet perfekt att ta med på dina resor.


Varför välja Steamerys sykit?

  • Ett komplett kit som innehåller: trådar, sprättare, saxar, tygpenna, nålar, sömnadsnålar, säkerhetsnålar, fingerborg, måttband, laglappar, knappar och nålträdare.
  • Varje vertyg och tillbehör är noga utvalt av professionella skräddare.
  • Perfekt både att ha hemma och på resan.
  • Kommer med QR-kod som länkar till enkla tips och steg-för-steg-tutorials.

Läs Också

Rekommendation
Produkter
Artiklar