Worldwide Shipping - Fria returer

Så tar du enkelt bort hår och smuts från dina plagg

Har du också längtat efter ett hållbart alternativ till den gamla klädvårdsrullen med klibbremsa för att ta bort hår och ludd från kappor, rockar och andra plagg? Grattis, vi har faktiskt äntligen en lösning.
Vår Lint Brush är en, snudd på, oumbärlig klädvårdsprodukt. Vi tycker att den förtjänar en plats i varje hem. I den här artikeln ska vi försöka förklara varför.

Vad skiljer Lint Brush från klädvårdsrullen?

Med risk att smutskasta den gamla klädvårdsrullen – är den inte ganska gammalmodig?! För det första, den är mer eller mindre en engångsprodukt. För det andra, även om klistret på remsan är bra på att fånga upp ludd och hår, blir det alltid rester av klister kvar på kläderna. Detta resulterar i att dina plagg blir som magneter för ännu mer saker du absolut inte vill ha på kläderna. Vår Lint Brush är tillverkad av återvunnen ABS-plast. Det är en engångsinvestering som är superpraktisk och mycket enklare att använda. Vi tycker dessutom att den är stilfull och smäcker, och smidig att ta med sig på resor och i vardagen. Att den är skonsam och fungerar på alla typer av material gör den till solklar vinnare i jämförelse med klisterrullen.

Hur fungerar den?

Borstytan är tillverkad av en polyesterväv, där alla de små borststråna pekar åt samma lutade håll. Detta gör att när borsten dras mothårs, fångas hår, ludd och all ytlig smuts upp i borsten. För att rensa borstytan är det sen bara att vrida på borsthandtaget 2–3 gånger. 

Relaterade produkter

Bestseller
Lint Brush Lint Brush
Lint Brush
$ 14
Pocket Brush (vegan) Pocket Brush (vegan)
Pocket Brush (vegan)
$ 14
Clothing & Shoe Mist Clothing & Shoe Mist
Clothing & Shoe Mist
$ 20
Cirrus No.2 Handsteamer – Svart Cirrus No.2 Handsteamer – Svart
Cirrus No.2 Handsteamer – Svart
$ 112

Läs också


Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter, erbjudanden och låt dig inspireras av våra klädvårdstips.

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy och användningen av cookies på din enhet för ändamålet att utvärdera din användning.