Fri frakt över 650 kr Försenad leverans på grund av lagerflytt 30 dagars returrätt

Samma väldoftande tvättmedel med ett nytt utseende

Våra populära tvättmedel har fått nya och förbättrade flaskor gjorda av 100% återvunnen PET. Återupptäck våra skonsamma tvättmedel och lyft din klädvårdsrutin till nya höjder med milda och sofistikerade dofter.

Återvunnen
plast

Våra flaskor är tillverkade med 100% återvunnen PET.


Förbättrad
design

Smarta och läckagesäkra lock med doseringsmått.


Tillverkad i
Danmark

Alla våra tvättmedel tillverkas i en fabrik i Danmark.

Fintvättmedel


Med doft av ros & mysk

Vårt fintvättmedel ger näring till och skyddar känsliga material som ull och siden. Den innehåller lanolinolja som fungerar som balsam för textilfibrerna. Med en fräsch och blommig touch av ros och mysk.


Köp fintvättmedel

Vittvättmedel


Med doft av vanilj & jasmin

Vårt vittvättmedel ser till att dina vita kläder förblir vita utan att använda blekmedel. Det tar bort tuffa fläckar och förhindrar proaktivt framtida fläckar. Med en mjuk och behaglig doft av vanilj och jasmin.


Köp vittvättmedel

Mörk & denimtvättmedel


Med doft av oud

Vårt mörk & denimtvättmedel förhindrar att mörka textilier ser urtvättade ut. Den riktar sig mot fläckar vid låg temperatur utan att ta bort färgpigment i processen. Doftsatt med rika och jordnära toner av oud från agarträd.


Köp mörk & denimtvättmedel

Kulörtvättmedel


Med doft av myrra & ylang-ylang 

Vårt kulörtvättmedel bevarar alla nyanser och ser till att alla textilier behåller sin lyster så att du kan tvätta olika färger i samma tvätt. Med en varm och botanisk doft av myrra och ylang-ylang.


Köp kulörtvättmedel

Sporttvättmedel


Med doft av citrus & cederträ

Vårt sporttvättmedel är idealiskt för sportkläder och andra textilier som är benägna att dra till sig dålig lukt, som lakan eller handdukar. Den riktar sig mot bakterier och ger din tvätt en uppfriskande doft av citrus och cederträ.


Köp sporttvättmedel

Parfymfritt tvättmedel


Oparfymerad

Vårt parfymfria tvättmedel är framtaget för personer med känslig hud, som exempelvis allergiker och spädbarn. Ett tryggt tvättmedel som passar utmärkt för både vit- och kulörtvätt och rekommenderas av Astma- & Allergiförbundet.


Köp parfymfritt tvättmedel

Skonsamma tvättmedel för alla plagg

Att sortera din tvätt och använda specialiserade tvättmedel kommer att förlänga livslängden på dina plagg avsevärt. Våra högeffektiva tvättmedel är designade för att skonsamt vårda specifika färger och textilfibrer.

Mission

En frisk fläkt inom klädvård

Vår mission är att modernisera den århundraden gamla textilvårdstraditionen. Därför erbjuder vi de allra bästa verktygen som hjälper dig att vårda och älska dina kläder och textilier, så att de kan se ut som nya och vara mycket längre.


Om Steamery
Rekommendation
Produkter
Artiklar