Fri frakt över 650 kr Leverans inom 1–3 arbetsdagar 30 dagars returrätt

Cirrus 3 Iron Steamer – en unik hybridsteamer

Vill du ha en mer naturlig look på dagen och en pressad look på kvällen? Inga problem, då vår senaste produkt kombinerar de bästa egenskaperna hos både en steamer och ett strykjärn. Det här är Cirrus 3 Iron Steamer – här för att förnya din dagliga klädvårdsrutin.


Två produkter i en


Cirrus 3 Iron Steamer gör det möjligt att steama på det sätt du vill, då den har en frontplatta som kan värmas upp till samma temperatur som nivå 1 på ett strykjärn. Den uppvärmda frontplattan kan ge dina kläder och textilier antingen en pressad eller mer naturlig look. Den förbättrar även kvaliteten på ångan och hjälper tyget att torka snabbare.


Ett minimalistiskt designobjekt för hemmet


Denna nyhet representerar den ideala balansen mellan funktion och design. Dess unika geometriska silhuett med noga utvalda designelement, passar väl in i ett modernt hem. Cirrus 3 Iron Steamer ska vara den klädvårdsprodukt som du vill ha stående synlig och tillgänglig i hallen, sovrummet eller i din walk-in closet. Och bli ett uppskattat inslag in ditt hem och dagliga rutin.


Bättre steaming


Produktens kapacitet är också starkare jämfört med våra tidigare handsteamers. Då dess ånga har bättre kvalitet med ett ännu högre och stadigare tryck, kommer din steaming nu att bli ännu mer effektiv. Den är även utrustad med en något konvex frontplatta med en behandlad yta. Denna ökar friktionen mellan steamern och tyget, vilket också det ger ett ett bättre slutresultat, snabbare.

Steaming reducerar dålig lukt och dödar bakterier, samt är ett mer hållbart och skonsamt alternativ till att tvätta. Vilket göra att dina kläder och textilier kan se ut som nya, längre.


Perfekt på resan


Cirrus 3 Iron Steamer är mindre än en vanlig handsteamer, och mycket lättare än ett strykjärn, är den också praktisk att resa med, då den tar upp mindre plats i din resväska eller handbagage. Perfekt för en bröllopsweekend, till exempel.


Varför välja Cirrus 3 Iron Steamer?

  • Kan användas som både en steamer och ett strykjärn
  • Mer effektiv, med bättre ångkvalitet
  • Ett designobjekt för hemmet
  • Mindre än vanliga handsteamers – perfekt på resan
  • Energisnål – kräver endast 1200W
  • Automatisk avstängning efter 30 minuter
  • Kommer med en bärbar strykningshandske – för en ännu enklare steaming

Läs också

Rekommendation
Produkter
Artiklar