Worldwide Shipping - Fria returer

Välkommen till vår värld

Vi är Steamery Stockholm. Ett skandinaviskt klädvårdsmärke med en mission att förändra sättet vi behandlar våra kläder på.

Vår story

Livslängden på ett plagg idag är onödigt kort. Normen är att man köper ett plagg, tvättar det alldeles för ofta och slänger det alldeles för tidigt. Det vill vi förändra. Sättet vi behandlar våra kläder på idag är inte hållbart i längden.

Klädvård är ingenting nytt. För två generationer sedan visste alla hur man tog hand om sina kläder, men sedan dess har traditionen blivit bortglömd. Vi ville ta den tillbaka, men med en modern lösning. 2014, startade därför Frej, Petra och Martin Steamery.

Vår mission

På Steamery är vår mission att inspirera och utbilda andra att ta bättre hand om sina kläder så de både ser fina ut och håller längre. Vi gör det genom att skapa smarta, minimalistiska och moderna klädvårdsprodukter som vi tror kommer förändra sättet vi behandlar våra kläder på i framtiden.

”Jag tror vi alla behöver sakta ner. Investera i kläder vi verkligen behöver, ta väl hand om dem, för att sedan förhoppningsvis lämna över dem till en ny ägare en dag. Det är en viktig del av det cirkulära systemet.”

– Frej Lewenhaupt, vd & medgrundare

Vi är Steamery

Steamery Stockholm grundades 2014 i Sverige och idag har vi återförsäljare runt om i hela världen. Vi är entreprenörer, designers och textilingenjörer, passionerade att göra klädvård modern igen.

Care for Fashion

Bli en klädvårdsexpert tillsammans med oss. Upptäck våra bäst tips, artiklar och guider om hur du bäst tar hand om dina kläder för att få dem att hålla längre.

Lär dig mer


Skötselråden som håller träningskläderna fräscha

Läs mer


Linne – det naturliga supermaterialet

Läs mer


Introducing: Lint Brush

Läs mer


Så steamar du

Läs mer


Så använder du en noppborttagare

Läs mer


Tvätta rätt: allt du behöver veta om tvätt och lite till

Läs mer
Den här webbplatsen använder cookies. Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy och användningen av cookies på din enhet för ändamålet att utvärdera din användning.