Fri frakt över 650 kr Leverans inom 1–3 arbetsdagar 30 dagars returrätt

Välkommen till vår värld

Vi är Steamery. Ett skandinaviskt klädvårdsmärke med en mission att förändra sättet vi behandlar våra kläder på.

Vår bakgrund

Livslängden på ett plagg idag är onödigt kort. Normen är att man köper ett plagg, tvättar det alldeles för ofta och slänger det alldeles för tidigt. Det vill vi förändra. Sättet vi behandlar våra kläder på idag är inte hållbart i längden.

Vår story

Klädvård är ingenting nytt. För två generationer sedan visste alla hur man tog hand om sina kläder, men sedan dess har traditionen blivit bortglömd. Vi ville ta den tillbaka, men med en modern lösning. 2014, startade därför Frej, Petra och Martin Steamery.

Vår mission

På Steamery är vår mission att inspirera och utbilda andra att ta bättre hand om sina kläder så de både ser fina ut och håller längre.

Vi gör det genom att skapa smarta, minimalistiska och moderna klädvårdsprodukter som vi tror kommer förändra sättet vi behandlar våra kläder på i framtiden.

”Jag tror vi alla behöver sakta ner. Investera i kläder vi verkligen behöver, ta väl hand om dem, för att sedan förhoppningsvis lämna över dem till en ny ägare en dag. Det är en viktig del av det cirkulära systemet.”

Frej Lewenhaupt

CEO & Co-Founder

Rekommendation
Produkter
Artiklar