Ta bättre hand om dina kläder.

Vi skapar vackra och lättanvända verktyg för klädvård. Vi kombinerar högteknologi med skandinavisk design, och resultatet är förenklade verktyg som får dina kläder att hålla längre.

Om Steamery

De flesta människor i dag har varken tid eller kunskap för att ta hand om sina kläder som vi gjorde förr. Plagg som förlorar passform eller färg är nästan alltid urtvättade – inte utslitna. Alldeles för få människor vet att kläder som tas om hand om på rätt sätt, kommer att hålla betydligt längre. Det vill vi förändra!

Så började det

Vi är entreprenörer, designers och textilingenjörer med bakgrund inom både den kreativa modeindustrin och affärsvärlden. Våra år i modebranschen lärde oss att de flesta konsumenter inte vet hur de ska ta hand om sina kläder, eller har tiden som de gamla metoderna kräver.

Här är vi idag

Vi är ett globalt företag med ett internationellt team. Vi har gett oss ut på en resa att utbilda människor världen över i klädvård och slowfashion, och på några år har vi blivit Europas mest kända varumärke i nischen. De första stegen mot att bli den globala modevärldens främsta varumärke är redan tagna, och du hittar våra produkter hos några av världens mest prestigefyllda design-och modebutiker.
Den här webbplatsen använder cookies. Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy och användningen av cookies på din enhet för ändamålet att utvärdera din användning.