Fri frakt över 650 kr Leverans inom 1–3 arbetsdagar 30 dagars returrätt

Ta hand om din höst­garderob

Årets mysigaste årstid är äntligen här. Upptäck vårt utbud av vårdande produkter som tar hand om höstens kappor och stickade tröjor.

Cirrus 3 Iron Steamer in Charcoal on a hardwood floor

Pilo 2 Fabric Shaver


Att fixa noppriga plagg är kanske det enklaste sättet att få gamla kläder att se som nya ut igen. Vår mest kraftfulla noppborttagare Pilo 2 Fabric Shaver ger höstens plagg en andra chans. Ett enkelt svep kan förvandla en gammal tröja.


Cirrus 2 Handheld Steamer on a wooden chair

Pilo 1 Fabric Shaver


Ett smidigt verktyg som på ett enkelt sätt kan förbättra utseendet på gamla textilier som ser slitna ut på grund av noppor. Precis som Pilo 2, fungerar Pilo 1 Fabric Shaver utmärkt på kläder, hemtextilier och möbler.


Köp nu
Cumulus Home Steamer in Black in a bedroom setting

Lint Brush


Vår återanvändbara Lint Brush är ett modernt alternativ till en klädroller. De lutande borsthåren fångar upp ludd utan att lämna spår av klister. Töm luddbehållaren när den är full och använd borsten om och om igen.


Köp nu
Stratus Professional Steamer with a garment hanging in the background

Clothing Brush


Vår Clothing Brush är väl lämpad för grövre tyger som denim eller möbelklädsel. Borsthåren av sisalfibrer är perfekta för att ta bort ytlig smuts och damm från jeans och jackor, eller för att damma av hemtextilier, som soffor, fåtöljer eller lampskärmar.


Köp nu
Cirrus 3 Iron Steamer in Charcoal on a hardwood floor

Pocket Brush


Vår Pocket Brush är en klädborste i reseformat. Den används precis på samma sätt som vår Clothing Brush. Den enda skillnaden är den resevänliga formen och storleken. Förvara Pocket Brush i handväskan eller fickan för att snabbt borsta av dina ytterkläder som har samlat damm eller ytlig smuts.


Mission

En frisk fläkt inom klädvård

Vår mission är att modernisera den århundraden gamla textilvårdstraditionen. Därför erbjuder vi de allra bästa verktygen som hjälper dig att vårda och älska dina kläder och textilier, så att de kan se ut som nya och vara mycket längre.


Om Steamery
Rekommendation
Produkter
Artiklar