Fri frakt över 650 kr Leverans inom 1–3 arbetsdagar 30 dagars returrätt

Så håller du kläderna fräscha hela semestern

Att packa smart handlar inte bara om att välja rätt kläder för resan. Vi listar klädvårdprodukterna som ser till att din resegarderob håller sig fräsch under hela semestern.


Kan jag resa med en steamer?


Absolut! Även de mest omsorgsfullt vikta kläderna blir skrynkliga i en resväska. Problemet löser du enkelt och smidigt genom att ta med dig en handsteamer på resan. Ångan från steamern tar snabbt bort veck, skrynklor och eventuella spår efter användning. En steamer är även perfekt när du behöver fräscha upp redan använda plagg eftersom den varma ångan tar bort dålig lukt.

Våra handhållna steamers Cirrus 1 Handheld Steamer, Cirrus 2 Handheld Steamer och Cirrus 3 Iron Steamer är smidiga att packa med när du ska ut och resa.


Vad behöver jag tänka på när jag reser med min steamer?


Om du reser utomlands behöver du ha koll på vattenkvaliteten, om det är hårt eller mjukt vatten, och även vilken spänning det är i uttagen. Om det är hårt vatten dit du reser rekommenderar vi att du tar med dig steamvatten, alternativt köper destillerat vatten i närmsta matbutik vid ditt resmål, så att du slipper eventuella problem med kalkrester. Läs mer om vattenkvalitet här.


Smarta accessoarer att ta med på resan


När du packar resväskan inför nästa äventyr, ta även med dessa smidiga accessoarer som hjälper till att hålla kläderna fräscha under hela semestern.

Fabric Spray


Vår 100 ml Fabric Spray är ovärderlig på resan och perfekt när du ska använda kläder flera dagar i rad utan att tvätta. Spreja på dina textilier för en fräsch doft av ros och mysk.

Lint Brush


Hårstrån och damm kan förstöra en hel outfit på resan, framför allt när det gäller svarta eller mörka kläder. Några svep med vår Lint Brush är tillräckligt för att fräscha upp plaggen igen.

Pocket Brush


Om du bara får plats med en enda sak till, förutom kläder och din steamer i packningen, rekommenderar vi vår Pocket Brush. Den borstar bort hårstrån på kostymer eller intorkad lera på jeans. Borsten är gjord av ek och sisalfiber och är helt vegansk.

Sewing Kit


Inför en längre resa kan det faktiskt vara klokt att ta med ett sykit ifall du behöver laga kläder. Steamerys Sewing Kit har ett smidigt och resevänligt tygfodral som är inspirerat av traditionella japanska knivfodral.

Delicate Laundry Detergent


Ibland går det inte att undvika att tvätta kläderna. Då är det smidigt att ha med sig en liten reseförpackning med tvättmedel för att kunna tvätta för hand i närmsta handfat.

Läs också

Rekommendation
Produkter
Artiklar