Worldwide Shipping - Fria returer

Så håller du kläderna fräscha hela semestern

Att packa smart handlar inte bara om att välja rätt kläder för resan. Vi listar klädvårdprodukterna som ser till att din resegarderob håller sig fräsch under hela semestern.

Kan jag resa med en steamer?

Även de mest omsorgsfullt vikta kläderna blir skrynkliga i en resväska. Problemet löser du enkelt och smidigt genom att ta med dig en handsteamer på resan. Ångan från steamern tar snabbt bort veck, skrynklor och eventuella spår efter användning. En steamer är även perfekt när du behöver fräscha upp redan använda plagg.

Vår handhållna steamer Cirrus No.2 väger minst av alla våra steamers och är absolut smidigast att packa med när du ska ut och resa.

Vad behöver jag tänka på när jag tar med min steamer på resa?

Om du reser utomlands behöver du ha koll på vattenkvaliteten, om det är hårt eller mjukt vatten, och även vilken spänning det är i uttagen. Om det är hårt vatten dit du reser, rekommenderar vi att du tar med dig steamvatten, alternativt köper destillerat vatten i närmsta matbutik vid ditt resemål, så att du slipper eventuella problem med kalkrester. Läs mer om vattenkvalitet här.

Smarta reseaccessoarer att ta med

Clothing Mist – mot svettlukt och ofräscha lukter

En Clothing Mist är ovärderlig på resan och perfekt när du ska använda kläder flera dagar i rad utan att tvätta. Klädmisten är gjord av goda bakterier som neutraliserar bakterier som orsakar dålig lukt. Spreja rakt på källan och låt torka. En Clothing Mist funkar lika bra på skor som kläder.

Lint Brush – slipp damm och hårstrån

Hårstrån och damm kan förstöra en hel outfit på resan, framför allt när det gäller svarta eller mörka kläder. Några svep med vår Lint Brush är tillräckligt för att fräscha upp plaggen igen. Särskilt praktiskt för dig som reser med en mörkare kostym.

Pocket Brush – en klädborste i fickformat

Om du bara får plats med en enda sak till, förutom kläder och din steamer i packningen, rekommenderar vi vår Pocket Brush. En klädborste som är tillräckligt liten för att få plats i bröstfickan. Den borstar bort hårstrån på kostymer eller intorkad lera på jeans. Borsten är gjord av sisalfiber och är helt vegansk.

Relaterade produkter

Cirrus No.2 Handsteamer – Grå Cirrus No.2 Handsteamer – Grå
Cirrus No.2 Handsteamer – Grå
$ 112
Clothing & Shoe Mist Clothing & Shoe Mist
Clothing & Shoe Mist
$ 20
Stratus No.2 – Tote Bag Stratus No.2 – Tote Bag
Stratus No.2 – Tote Bag
$ 28
Bestseller
Lint Brush Lint Brush
Lint Brush
$ 14

Läs också


Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter, erbjudanden och låt dig inspireras av våra klädvårdstips.

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy och användningen av cookies på din enhet för ändamålet att utvärdera din användning.