Fri frakt över 500

Öppet köp 30 dagar

Leverans inom 1 – 3 arbetsdagar
Om Steamery


De flesta människor i dag har varken tid eller kunskap för att ta hand om sina kläder som vi gjorde förr. Plagg som förlorar passform eller färg är nästan alltid urtvättade – inte utslitna. Alldeles för få människor vet att kläder som tas om hand om på rätt sätt, kommer att hålla betydligt längre. Det vill vi förändra!

Vi vill göra klädvård till allmänkunskap igen. Den stora skillnaden är att det numera ska vara enkelt, kul och tillgängligt för alla. Vår resa började med att omdefiniera vad en steamer är. Nu fortsätter vi att förändra hur vi tar hand om våra kläder och lanserar helt nya produkter.

Så började det
Vi är entreprenörer, designers och textilingenjörer med bakgrund inom både den kreativa modeindustrin och affärsvärlden. Våra år i modebranschen lärde oss att de flesta konsumenter inte vet hur de ska ta hand om sina kläder, eller har tiden som de gamla metoderna kräver.

Vi bestämde oss för att det måste bli enklare att ta hand om sina kläder, och det måste vara roligt. Vår lösning blev att tillverka stilrena och lättanvända produkter, som inspirerar till att vi blir bättre på att ta hand om de kläder vi redan äger.

Här är vi idag
Vi är ett globalt företag med ett internationellt team. Vi har gett oss ut på en resa att utbilda människor världen över i klädvård och slowfashion, och på några år har vi blivit Europas mest kända varumärke i nischen. De första stegen mot att bli den globala modevärldens främsta varumärke är redan tagna, och du hittar våra produkter hos några av världens mest prestigefyllda design-och modebutiker.

Vi är övertygade om att mer kunskap och tillgänglighet är måsten för en hållbar modevärld.


Vill du lära dig av modeproffsen?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få klädvårdstips, specialerbjudanden och mer.

  • Den här webbplatsen använder cookies. Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy och användningen av cookies på din enhet för ändamålet att utvärdera din användning.