Vi gör mode vackert längre - Vill du vara med?Vi på Steamery jobbar med att göra det enkelt för modeintresserade och professionella inom modebranschen att hålla sina plagg snygga. Dessutom utvecklar vi produkterna och metoderna som hjälper oss att få våra favoritplagg att hålla livet ut – vi kallar det ”garment care”.

Steamery’s flaggskeppsprodukter är tre olika Steamers. Tillsammans med ett engagerat team driver vi på användningen av dessa och vidareutvecklar konceptet ”garment care”. Att ta hand om sina plagg ska vara en självklar del av modebranschen! Vi är baserade i Stockholm men under modeveckorna/mässorna är vi ute i Europa och Asien.

Till teamet söker vi följande roller:

Butikschef

Vi på Steamery jobbar med att göra det enkelt för modeintresserade och professionella inom modebranschen att hålla sina plagg snygga. Produkterna och metoderna vi utvecklar hjälper oss dessutom att få våra favoritplagg att hålla livet ut – vi kallar det ”garment care”. Steamery’s största produktgrupp är steamers, men sortimentet utvecklas hela tiden med kompletterande produkter. Vi är baserade i Stockholm och har sedan julen 2016 drivit pop-up butiker i Stockholmsområdet, ett lyckat koncept som vi nu vill vidareutveckla genom att ta till fler städer och länder. Tillsammans med Oddwork är vi nu på jakt efter en driven Butikschef som vill vara med på vår resa och sprida Steamery’s varumärke till nya marknader!

Läs mer och ansök här.

/Steamery