Fri frakt över 500

Öppet köp 30 dagar

Leverans inom 1 – 3 arbetsdagarVi på Steamery


petra ringström Petra Ringström
Grundare och vd

Petra är sedan 1 oktober 2018 vd på Steamery. Petra pluggade mode och marknadsföring i Shanghai.

Email | LinkedIn
Martin Lingner
Grundare

Martin är medgrundare och styrelseordförande på Steamery. Han har tidigare jobbat på Accenture (Stockholm), Business Sweden och Universum (båda i Shanghai). De senaste åren har han varit entreprenör i Stockholm och ligger även bakom utemöbelföretaget Solgunga.

Email | LinkedIn | Solgunga

Frej Lewenhaupt
Kreativ Chef och Grundare

Frej är medgrundare med ansvar är att utveckla nya produkter för Steamery. Frej är utbildad textilingenjör och designer. Han har en bakgrund som Sourcing Koordinator för klädproducenten Agenture Apparel Manufacturing i Shanghai och har drivit produktutveckling av kläder via Fabricative.se.

Email | LinkedIn | Fabricative

Gianna Haryanto
Gianna Haryanto
Head of Sales

Innan Gianna började på Steamery pluggade hon Fashion- and International Management i Amsterdam, London och Uppsala och var internationell försäljningschef för varumärken som Helmut Lang och Ganni. Tillsammans med sitt team och sju lokala agenter ansvarar hon för att utveckla globala samarbeten och strategier för återförsäljare.

Email
/assets/cms/images/c.jpg
Carl Wittmark
Key Account Manager

Calle har pluggat Strategisk Kommunikation och har tidigare jobbat på sneakermärket EYTYS, Splay Networks, Most Studios och Åkestam Holst. Calle jobbar med att skapa goda och långsiktiga kundrelationer med våra återförsäljare samt öka försäljningen.

Email | LinkedInAlexandra Lulek
Alexandra Lulek
Key Account Manager

Med en magisterutbildning i Management av tillväxtföretag och en bakgrund inom IT och Marknadsföring arbetar Alexandra idag på Steamery som Account Manager med primärt fokus på att skapa goda och långsiktiga kundrelationer med våra återförsäljare samt öka försäljningen.

Email
Clara Cacciamani
Clara Cacciamani
Key Account Manager

Clara är utbildad jurist i EU-rätt vid Sorbonne-universitetet och har tidigare arbetat och praktiserat på EU-kommissionen och som affärsjurist. Eftersom hon uppvuxen i Paris med belgiska och tyska föräldrar pratar hon fyra språk (och lär sig svenska!). Claras stora passion är yoga och arbetar som instruktör på fritiden.

Email
Caroline Kostet
Customer Service

Caroline har en lång erfarenhet från butik och kundservice, innan hon blev en del av Steamerys team jobbade hon med butiksälj på Designtorget. Som kundtjänstansvarig brinner Caroline för att ge varje kund den bästa möjliga servicen. Hon är även butiksansvarig för Steamerys första konceptbutik på Åsögatan i Stockholm.

Email
/assets/cms/images/Cherro_from_Linkedin.jpg
Cherro Wang
Brand Manager

Cherro är konstnären bakom Steamerys visuella identitet.

Email | LinkedIn | Behance

Sophia Schyman
Sophia Schyman
Content Manager

Sophia har en examen i Medieteknik och har tidigare jobbat som Content Manager på Bounce och TT Nyhetsbyrån. Hon är Steamerys röst utåt och besjälar varumärket med allt innehåll. Hon älskar att prata om hållbart mode och vid sidan av driver hon en blogg på temat som heter Recovering Shopaholics.

Email
Caroline Rudberg
Caroline Rudberg
Inköps-och försäljningskoordinator

Caroline är utbildad inom försäljning och inköp, men har också en examen inom textil materiallära. Hon har tillbringat tio år i modebranschen innan hon kom till Steamery. Hos oss arbetar Caroline som inköp-och säljkoordinator och ser till att all logistik, från produktion till lager, flyter.

EmailVill du lära dig av modeproffsen?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få klädvårdstips, specialerbjudanden och mer.

  • Den här webbplatsen använder cookies. Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy och användningen av cookies på din enhet för ändamålet att utvärdera din användning.