Fri frakt över 650 kr Leverans inom 1–3 arbetsdagar 30 dagars returrätt

Tvätt

När du tvättar dina kläder, se till att göra det på rätt sätt beroende på färg och material. Våra tvättprodukter är designade för att ta hand om hela din garderob.

Active Laundry Detergent Active Laundry Detergent
Active Laundry Detergent
190 kr
White Laundry Detergent White Laundry Detergent
White Laundry Detergent
160 kr
Fabric Spray Rose & Musk 100 ml Fabric Spray Rose & Musk 100 ml
Fabric Spray Rose & Musk 100 ml
100 kr
Dark & Denim Laundry Detergent Dark & Denim Laundry Detergent
Dark & Denim Laundry Detergent
160 kr
All Colors Laundry Detergent All Colors Laundry Detergent
All Colors Laundry Detergent
160 kr
Hypoallergenic Laundry Detergent Hypoallergenic Laundry Detergent
Hypoallergenic Laundry Detergent
160 kr
Delicate Laundry Detergent Delicate Laundry Detergent
Delicate Laundry Detergent
190 kr
Active Laundry Detergent 2 x 20 ml Active Laundry Detergent 2 x 20 ml
Active Laundry Detergent 2 x 20 ml
30 kr
New
formula
Fabric Spray Rose & Musk 500 ml Fabric Spray Rose & Musk 500 ml
Fabric Spray Rose & Musk 500 ml
150 kr
Delicate Laundry Detergent 2 x 20 ml Delicate Laundry Detergent 2 x 20 ml
Delicate Laundry Detergent 2 x 20 ml
30 kr
Color Absorber Color Absorber
Color Absorber
80 kr
Tumble Dryer Balls Tumble Dryer Balls
Tumble Dryer Balls
250 kr

Tvätt

Så väljer du rätt tvättmedel

Tvätt

Tvätta rätt: allt du behöver veta om tvätt och lite till

Steamerys Tvättprodukter

Steamerys Tvättprodukter

Att hitta rätt tvättprodukter är inte alltid det lättaste beroende på vilket plagg eller tyg du ska tvätta. Hos Steamery har vi ett brett utbud av olika typer av tvättprodukter såsom fintvättmedel, enzymfritt tvättmedel, textilsprayer, torkbollar och sporttvättmedel för träningskläder.
Att tvätta kläder är oundvikligt för att bli av med unken lukt, bakterier och fula fläckar. Men det gäller att tvätta rätt och med rätt tvättprodukt för att låta kläderna få ett så långt liv som möjligt och fortfarande sitta snyggt på din kropp.


Läs mer om Steamerys skonsamma tvättprodukter

Tvättprodukter för alla plagg


Bunkra upp hemma i tvättstugan med våra fantastiska tvättprodukter för jeans, sportkläder, fintvätt, gardiner och ytterplagg.

  • Fintvättmedel – Speciellt framtaget för känsliga plagg såsom underkläder, tunna ulltröjor och kläder du värdesätter riktigt högt.
  • Sporttvättmedel – För träningskläder och äventyrsplagg som måste tåla extra hårda tag, svettlukt och rörelse. Passar även bra för handdukar och sängkläder.
  • Miljövänligt och enzymfritt tvättmedel – Vi värnar om miljön lika mycket som du. Tvätta dina kläder utan att inkräkta på miljön. Även perfekta för dig som är extra känslig eller lider av allergier.
  • Hypoallergenic tvättmedel – Allergivänliga tvättprodukter som tvättar effektivt och skonsamt utan att orsaka obehag på din hud senare.
  • Torkbollar – Bollar till torktumlare är ett utmärkt alternativ till sköljmedel. De förkortar torktiden, motverkar elektricitet på kläderna och ger en skön doft. Ett kostnadseffektivt alternativ eftersom bollarna kan användas i flera år.
  • Textilspray mot lukt – Ge dina kläder en hint av sommar och fräschör med våra textilsprayer. Kan även användas på skor. Ger en härlig doft och reducerar unken lukt.Tvätta alltid på rätt sätt


Rätt tvättprogram, rätt temperatur, rätt tvättprodukt – det finns många faktorer som hänger ihop när du vill behålla dina kläder länge och ge dem den bästa klädvården. På Steamery älskar vi kläder och tycker att varje plagg förtjänar kärlek och omsorg. Välj därför tvättprodukter utifrån färg, material, känslighet och hur ofta du använder det.Köp dina tvättprodukter hos Steamery


Oavsett vilken produkt du behöver och vill ha kan vi garantera dig det bästa sortimentet där vi har tillverkat våra egna tvättprodukter med klädvård, fräschhet och hållbarhet i fokus. Vi använder de bästa råvarorna för att du alltid ska känna dig nöjd. Vi bemöter klädvård som på den gamla goda tiden – när man tog hand om sina plagg och använde dem år ut och år in.

Beställ din order och få fri frakt på köp över 400 kronor och leveransen alltid på 1 - 3 arbetsdagar.Läs mindre
Rekommendation
Produkter
Artiklar