Worldwide Shipping - Fria returer

Tvättprodukter

När du tvättar dina kläder, se till att göra det på rätt sätt beroende på färg och material. Våra tvättmedel är designade för att ta hand om hela din garderob.

Kulörtvättmedel Kulörtvättmedel
Kulörtvättmedel
$ 18
News
Air Dry String Air Dry String
Air Dry String
$ 29
Fintvättmedel Fintvättmedel
Fintvättmedel
$ 18
Vittvättmedel Vittvättmedel
Vittvättmedel
$ 18
Clothing & Shoe Mist Clothing & Shoe Mist
Clothing & Shoe Mist
$ 20
Mörk & denimtvättmedel Mörk & denimtvättmedel
Mörk & denimtvättmedel
$ 18
Sporttvättmedel Sporttvättmedel
Sporttvättmedel
$ 18
Tumble Dryer Balls Tumble Dryer Balls
Tumble Dryer Balls
$ 24
Parfymfritt tvättmedel Parfymfritt tvättmedel
Parfymfritt tvättmedel
$ 18

Steamerys tvättprodukter

Att hitta rätt tvättprodukter är inte alltid det lättaste beroende på vilket plagg eller tyg du ska tvätta. Hos Steamery har vi ett brett utbud av olika typer av tvättprodukter såsom fintvättmedel, enzymfritt tvättmedel, textilsprayer, torkbollar och sporttvättmedel för träningskläder.

Att tvätta kläder är oundvikligt för att bli av med unken lukt, bakterier och fula fläckar. Men det gäller att tvätta rätt och med rätt tvättprodukt för att låta kläderna få ett så långt liv som möjligt och fortfarande sitta snyggt på din kropp.

Läs mer om Steamerys effektiva tvättprodukter

Tvättprodukter för alla plagg

Bunkra upp hemma i tvättstugan med våra fantastiska tvättprodukter för jeans, sportkläder, fintvätt, gardiner och ytterplagg.

  • Fintvättmedel – Speciellt framtaget för känsliga plagg såsom underkläder, tunna ulltröjor och kläder du värdesätter riktigt högt.
  • Sporttvättmedel – För träningskläder och äventyrsplagg som måste tåla extra hårda tag, svettlukt och rörelse. Passar även bra för handdukar och sängkläder.
  • Miljövänligt och enzymfritt tvättmedel – Vi värnar om miljön lika mycket som du. Tvätta dina kläder utan att inkräkta på miljön. Även perfekta för dig som är extra känslig eller lider av allergier.
  • Hypoallergenic tvättmedel – Allergivänliga tvättprodukter som tvättar effektivt och skonsamt utan att orsaka obehag på din hud senare.
  • Torkbollar – Bollar till torktumlare är ett utmärkt alternativ till sköljmedel. De förkortar torktiden, motverkar elektricitet på kläderna och ger en skön doft. Ett kostnadseffektivt alternativ eftersom bollarna kan användas i flera år.
  • Textilspray mot lukt – Ge dina kläder en hint av sommar och fräschör med våra textilsprayer. Kan även användas på skor. Ger en härlig doft och reducerar unken lukt.


Tvätta alltid på rätt sätt

Rätt tvättprogram, rätt temperatur, rätt tvättprodukt – det finns många faktorer som hänger ihop när du vill behålla dina kläder länge och ge dem den bästa klädvården. På Steamery älskar vi kläder och tycker att varje plagg förtjänar kärlek och omsorg. Välj därför tvättprodukter utifrån färg, material, känslighet och hur ofta du använder det.

Köp dina tvättprodukter hos Steamery

Oavsett vilken produkt du behöver och vill ha kan vi garantera dig det bästa sortimentet där vi har tillverkat våra egna tvättprodukter med klädvård, fräschhet och hållbarhet i fokus. Vi använder de bästa råvarorna för att du alltid ska känna dig nöjd. Vi bemöter klädvård som på den gamla goda tiden – när man tog hand om sina plagg och använde dem år ut och år in.

Beställ din order och få fri frakt på köp över 400 kronor och leveransen alltid på 1 - 3 arbetsdagar.

Läs mindre
Den här webbplatsen använder cookies. Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy och användningen av cookies på din enhet för ändamålet att utvärdera din användning.