Fri frakt över 400 kr Leverans inom 1–3 arbetsdagar Förlängda returer till och med 31 januari, 2024

Upptäck Air Dry String – ett måste för dig som bor litet

Att lufttorka sina kläder är inte lätt när man bor litet, då ingen gillar att ha blöta kläder hängande överallt. Vi vill lösa detta problem en gång för alla. Svaret? Vår utdragbara Air-Dry String tar nästan ingen plats alls, men gör stor skillnad när du tvättar.


Slipp ha din blöta tvätt strödd över hemmet

Har du någonsin torkat kläder i torktummlaren, för att det inte fanns någon annan plats att torka på? Vår Air-Dry String är en utdragbar tvättlina, perfekt för dig som bor litet och trång. Du drar enkelt ut linan när du ska torka dina kläder, och lika smidigt tillbaka den när tvätten är torr. En stor fördel är att produkten knappt syns på väggen, då den tar så lite plats.


Hjälper dina kläder att hålla längre

Torktumling skadar dina kläder och kortar plaggens livslängd. För att bara torktumla när det verkligen behövs, är Air-dry String ett smart och platseffektivt alternativ. Lufttorkning är det mest skonsamma och hållbara torksättet, både för dina kläder och miljön.


Hur fungerar den?

Vår Air-Dry String är lätt att installera med lim och/eller skruvar. Helst i badrummet, ifall kläderna skulle droppa på golvet. När du har din Air-Dry String på plats kan du enkelt fästa den utdragbara linan på motsatt vägg och du har ett färdigt klädstreck på några sekunder.


Varför du ska välja Air-Dry String:

  • Lätt att installera
  • Tar upp minimalt med plats
  • Sparar elektricitet – ingen torktumlare behövs
  • Utdragbar klädlina på 4,2 meter
  • Kan bära upp till 12 kg

Läs också

Rekommendation
Produkter
Artiklar